Op zoek naar interactieve presentatie powerpoint?

   
 
 
 
interactieve presentatie powerpoint
 
Interactieve Powerpoint Presentatie Sendsteps.
Maar heeft u wel eens gedacht aan een interactieve presentatie wanneer u uw verhaal offline wilt delen? Door van uw presentatie een interactieve Powerpoint presentatie te maken, kunt u uw publiek op uw vragen laten reageren via de mobiele telefoon of tablet.
Hoe maak je een interactieve PowerPoint presentatie maken.
Hoewel het creëren van een interactieve presentatie in PowerPoint intimiderend klinkt misschien op het eerste, het is eigenlijk een eenvoudig proces. Alles wat je nodig hebt is een informatief onderwerp, een goed geplande out presentatie, het inbrengen van paar links, en een geïnteresseerd publiek.
Interactieve Interactieve PowerPoint PowerPoint presentatie presentatie. laten maken? PPT Solutions.
Bekijk hieronder de video voor meer informatie over de interactieve app. Een interactieve presentatie met behulp van een app die gekoppeld is aan PowerPoint. Video-uitleg over de app. Met behulp van stemmen in PowerPoint betrek je het publiek bij jouw presentatie.
Hoe maak je een interactieve PowerPoint presentatie met hyperlinks?
Home Kennisbank Tips Tricks Hoe maak je een PowerPoint interactief door middel van een startmenu? Hoe maak je een PowerPoint interactief door middel van een startmenu? 5 april 2020. In dit artikel tref je een stap-voor-stap uitleg aan, voor het maken van een interactieve PowerPoint presentatie.
4 tools om een mooie presentatie te maken Vernieuwenderwijs.
Een mooi platform wat ook erg makkelijke werkt. Pear Deck is een website waarmee je een interactieve presentatie kunt maken, die leerlingen of collegas tegelijkertijd met jou op hun eigen device kunnen zien. Je maakt een presentatie, deelt deze middels een code en vervolgens gaan zij automatisch tegelijkertijd met jou door de slides heen. Hierbij is het, naast tekst, videos en afbeeldingen, ook mogelijk om vragen toe te voegen. Dit kunnen verschillende soorten vragen zijn, zoals een meerkeuze vraag, open vraag, tekenvraag of drag-en-drop vraag dingen op plekken neerzetten. Eventueel kun je Google Slides of PDF bestanden importeren om deze van vragen of andere elementen te voorzien. Pear Deck is gratis voor 1 docent met 30 leerlingen onbeperkt aantal presentaties. Wil je voor een groter publieke presenteren en extra opties hebben, dan zitten er kosten aan verbonden.
Dit zijn de drie beste PowerPoint alternatieven WANT.
Dit zijn de drie beste PowerPoint alternatieven. Als je een interessante en interactieve presentatie wil creëren voor je baas, collegas, klas, nieuwe cliënten, sollicitatiegesprek of andere werkrelatie kom je waarschijnlijk al snel terecht bij PowerPoint. Op zich is daar niets mis mee, het is makkelijk te gebruiken en erg duidelijk, maar vaak ook wel saai.
Welke presentatietool kies je? PowerPoint, Prezi Keynote vergeleken Frankwatching.
Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Slimmer werken wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Keynote Powerpoint Presentaties Presenteren Prezi. 1500: Juist nu zichtbaar blijven met jouw horeca-bedrijf: 11 online marketingtips.
20 PowerPoint presentaties die elke marketeer zou moeten zien.
Een op maat gemaakte interactieve bedrijfspresentatie, maakt het mogelijk voor de medewerkers van Q-Park om deze presentatie voor meerdere doelgroepen te gebruiken. Het maakt de insteek van de presentatie daardoor origineel en professioneel omdat ter plekke ingespeeld kan worden op vragen vanuit het publiek. Voorbeeld 5: Locaties aangeven op een kaart Bedrijfspresentatie PowerPoint TU Delft.

Contacteer ons