Meer resultaten voor interactieve presentatie powerpoint

   
 
 
 
interactieve presentatie powerpoint
 
Interactieve Powerpoint Presentatie Sendsteps.
Een goede opvolging van uw interactieve presentatie. Het voordeel van een interactieve powerpoint presentatie, is dat u niet alleen in het moment waardevolle informatie ontvangt, maar ook na afloop nog beschikt over alle reacties die niet plenair aan bod konden komen.
Hoe maak je een interactieve PowerPoint presentatie maken.
Hoewel het creëren van een interactieve presentatie in PowerPoint intimiderend klinkt misschien op het eerste, het is eigenlijk een eenvoudig proces. Alles wat je nodig hebt is een informatief onderwerp, een goed geplande out presentatie, het inbrengen van paar links, en een geïnteresseerd publiek.
Interactieve Interactieve PowerPoint PowerPoint presentatie presentatie. laten maken? PPT Solutions.
Bekijk hieronder de video voor meer informatie over de interactieve app. Een interactieve presentatie met behulp van een app die gekoppeld is aan PowerPoint. Video-uitleg over de app. Met behulp van stemmen in PowerPoint betrek je het publiek bij jouw presentatie.
Hoe maak je een interactieve PowerPoint presentatie met hyperlinks?
Als je nu weer terug gaat naar de normale weergave, heb je een interactieve PowerPoint-presentatie! Controleer dit in de afspeelmodus/diavoorstelling, sneltoets Shiftf5. Vragen of opmerkingen? Laat een reactie achter! Wij reageren zo spoedig mogelijk. 12 reacties op Hoe maak je een PowerPoint interactief door middel van een startmenu? Door Miranda op 9 februari 2017. Dank je wel het werkt erg goed. wordt zo een leuke presentatie. Door Remco // PPT Solutions op 10 februari 2017. Leuk om te horen! Succes nog verder met je presentatie! Door Vera op 20 juni 2018. Bij stap 4: Voeg hierna opnieuw een hyperlink toe door stap 2 te herhalen. Invoegen Hyperlink Plaats in dit document. Selecteer het startmenu en klik op Ok. Ik kan een homeknop plaatsen maar ik heb dan geen mogelijkheid meer om een hyperlink toe te voegen in het diamodel. Ps: ik zie geen stap 5 staan, klopt dit? Door Remco Hogeveen op 27 juni 2018. Waarschijnlijk is de homeknop van die je gebruikt een afbeelding. Eerst zal je een PowerPoint vorm moeten maken over de homeknop.
4 tools om een mooie presentatie te maken Vernieuwenderwijs.
Een mooi platform wat ook erg makkelijke werkt. Pear Deck is een website waarmee je een interactieve presentatie kunt maken, die leerlingen of collegas tegelijkertijd met jou op hun eigen device kunnen zien. Je maakt een presentatie, deelt deze middels een code en vervolgens gaan zij automatisch tegelijkertijd met jou door de slides heen. Hierbij is het, naast tekst, videos en afbeeldingen, ook mogelijk om vragen toe te voegen. Dit kunnen verschillende soorten vragen zijn, zoals een meerkeuze vraag, open vraag, tekenvraag of drag-en-drop vraag dingen op plekken neerzetten. Eventueel kun je Google Slides of PDF bestanden importeren om deze van vragen of andere elementen te voorzien. Pear Deck is gratis voor 1 docent met 30 leerlingen onbeperkt aantal presentaties. Wil je voor een groter publieke presenteren en extra opties hebben, dan zitten er kosten aan verbonden.
Dit zijn de drie beste PowerPoint alternatieven WANT.
Het enige dat je nodig hebt is een een Google-account en vervolgens kun je op de Google Docs pagina linksboven klikken op Maken en kiezen voor Presentatie. Vooral als je werkt op verschillende apparaten is deze presentatietool erg handig. Reageer op artikel.: Dit zijn de drie beste PowerPoint alternatieven.
Welke presentatietool kies je? PowerPoint, Prezi Keynote vergeleken Frankwatching.
Voor de één is het wat spannender dan voor de ander, maar presenteren blijft iets waar je wil presteren. Jezelf, jouw verhaal of jouw plan laten zien en anderen daarmee overtuigen, inspireren of motiveren. Naast een goed verhaal, kan het dan heel belangrijk zijn een goede presentatie te maken met een wow-factor. De afgelopen jaren zijn er vele artikelen geschreven over Prezi en PowerPoint. Daarnaast is er ook nog een derde concurrent, Keynote, voor Apple-gebruikers. Welke tool kun je het beste gebruiken voor jouw presentatie? Ik vergelijk deze 3 tools voor je. Keynote is het presentatieprogramma van Apple dat sinds 2003 op de markt is. Het programma heeft uitgebreide mogelijkheden voor het maken van interactieve presentaties.
20 PowerPoint presentaties die elke marketeer zou moeten zien.
Er is veel verschil in PowerPoint presentaties. De ene valt op door een mooi design, bij de ander is gebruik gemaakt van mooie en passende afbeeldingen waardoor deze indruk maakt. Wanneer je vast zit tijdens het maken van een presentatie, kan het soms het helpen om indrukwekkende PowerPoint voorbeelden te bekijken. Hoe doen andere bedrijven en sprekers dit? Hieronder hebben wij 20 inspirerende PowerPoint-presentatie voorbeelden geplaatst die elke marketeer zou moeten zien! Voorbeeld 1: Interactieve bedrijfspresentatie NS.

Contacteer ons