Meer resultaten voor creatieve powerpoint presentatie

   
 
 
 
creatieve powerpoint presentatie
 
Je PowerPoint presentatie was nog nooit zo mooi Microsoft Pulse Nederland.
Over Microsoft Nederland. Je PowerPoint presentatie was nog nooit zo mooi. 14 maart 2017 Lees tijd 2 min. Deel deze post. Met een Office 365-abonnement krijg je maandelijks gratis de allernieuwste features voor de Office 2016-programmas. Deze maand hebben we een aantal nieuwe features binnen PowerPoint toegevoegd om jouw presentaties een stuk professioneler te maken. Bekijk nu PowerPoint Designer en Morph. PowerPoint Designer en Morph zijn nieuwe intelligente functies die er voor zorgen dat jouw presentaties volledig automatisch een stuk professioneler worden vormgegeven. Met behulp van de intelligentie uit de cloud helpt PowerPoint je bij het vormgeven van je slides en door de Smart animation-technologie krijgen je animaties een filmisch effect. PowerPoint Designer: gebruik 12.000 creatieve blauwdrukken.
7 7 7 Tips Tips Tips voor voor voor een een een professionele professionele professionele PowerPoint PowerPoint PowerPoint presentatie. presentatie. presentatie.
Maar als je dan toch een PowerPoint wil gebruiken, dan geven we je graag enkele tips. Zeven onmisbare tips voor heldere en professionele PowerPoint presentaties. Denk erom dat het verhaal van jou moet komen en niet van wat er op het scherm staat. Beperk daarom hoe dan ook het aantal slides in je presentatie. Sommigen spreken van maximum 10 slides voor een presentatie van een 20-tal minuten, anderen raden je aan er nog minder te gebruiken.
10 PowerPoint design tips voor effectieve PPT slides.
Toch lijkt in PowerPoint-land een tegenovergestelde variant van dit spreekwoord te gelden. Duizend woorden zeggen meer dan één beeld, is hier de slogan. Slides staan vaak bomvol teksten, die tijdens een presentatie letterlijk worden opgelezen. PowerPoint heeft hierdoor het imago saai en statisch te zijn. Een gemiste kans! Een mooi en goed PowerPoint template design kan namelijk bijdragen aan het beter overbrengen van de boodschap aan het publiek. Hieronder hebben wij 10 PowerPoint design tips op een rij gezet, om hierbij richting te geven. 1 Zorg voor korte en bondige PowerPoint teksten. Een belangrijk punt om altijd te onthouden, is dat PowerPoint dient ter ondersteuning van je verhaal. Zet dus niet de tekst letterlijk op je slides, maar probeer de teksten zoveel mogelijk in te korten, tot korte en bondige bulletpoints. Een belangrijk voordeel is, dat het publiek aandacht heeft voor jou en niet de teksten van de PPT slides gaat lezen. 2 Kies het juiste lettertype. Verkies altijd een meer zakelijk lettertype boven een creatieve variant.
Professionele Powerpoint Presentaties PPT Solutions.
PowerPoint design, PowerPoint opmaak, Professionele Powerpoint Presentaties. 14 juni 2019. 3 tips voor een krachtige opening van je presentatie. PowerPoint Inspiratie, Professionele Powerpoint Presentaties. 24 januari 2018. 4 tips om je presentatie origineel af te sluiten! Powerpoint tips, PowerPoint tips tricks, Professionele Powerpoint Presentaties.
In no-time een dijk van een Powerpoint-presentatie Frankwatching.
Dat geeft mensen meteen de mogelijkheid je verhaal te delen via social media. De kracht van herhaling: zo oud als de weg naar Rome, maar het werkt nog steeds. Daad bij het woord: mijn tips vind je hierboven in een visuele samenvatting die je kunt printen en bewaren, zodat je ze erbij kunt pakken als het weer zo laat is. Zo zullen mensen zeggen: dat was nog eens een dijk van een presentatie. Foto intro met dank aan Fotolia. Credits overige illustraties artikel: Koosje Heurter. Lees meer over Content. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Content wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Contentmarketing wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Storytelling wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Powerpoint Presentaties Presenteren Prezi Slides SlideShare.
Creatief Presenteren.
Of misschien doe je niet anders! Om plannen toe te lichten, een nieuw product te lanceren of een project te presenteren. Belangrijk daarbij is dat je aandacht krijgt én vasthoudt van de toehoorders. Hoe doe je dat? Met een flinke dosis creativiteit! Een presentatie geven is als een verhaal vertellen. Vergeet het saaie PowerPoint.
Maak in 6 stappen een visueel cv met Powerpoint en SlideShare Frankwatching.
Leuk artikel over hoe je heel eenvoudig een origineel en visueel CV kan maken. Sinds anderhalf jaar gebruik ik zelf nauwelijks meer Powerpoint, maar Prezi. Een uurtje oefenen en je snapt hoe Prezi werkt. Net als slideshare kan je een Prezi presentatie gemakkelijk delen met anderen. Het voordeel van Prezi in mijn ogen is dat het veel meer als een mindmap gebruikt kan worden. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk filmpjes Youtube kan opnemen in je presentatie. Op de website van Prezi vind je voldoende inspiratie van andere CVs en resumés. Maar ik hoop vooral dat jouw blog anderen inspireert dat er nieuwe, leuke manieren zijn om jezelf online te laten zien en om te solliciteren.
10 tips voor een goede PowerPoint presentatie Spijker en Co.
Tip 5: Liever veel beelden waar je het verhaal bij vertelt dan veel tekst. Mensen zijn visueel ingesteld, beelden kunnen jouw verhaal sterk ondersteunen. Door minder tekst te gebruiken, gaan mensen beter naar je verhaal luisteren. Een grote afbeelding die je tijdens je verhaal toont zal jouw verhaal alleen maar versterken. Je zult zien dat jouw doelgroep jouw verhaal beter herinnert na afloop van de presentatie. Tip 6: Voeg eens een lege PowerPointslide toe. Wil je de aandacht van jouw publiek even op jezelf vestigen? Omdat je iets belangrijks wilt vertellen? Of omdat je vragen wilt stellen? Voeg dan eens een zwarte slide toe aan jouw PowerPoint presentatie. Dit is gewoon een slide met een zwarte achtergrond. Zet ook altijd zon slide aan het eind van de presentatie om te voorkomen dat je na de laatste klik terug in het programma PowerPoint komt. Dat is een afknapper van jewelste en haalt de kracht uit de call-to-action die je aan het einde van je presentatie brengt. Tip 7: Beperk het gebruik van animaties. Tekstfragmenten die de pagina komen binnenzweven; letters die stuk voor stuk in een titelbalk vallen en nog veel meer: PowerPoint biedt een breed scala aan animatiemogelijkheden.

Contacteer ons