Meer resultaten voor creatieve powerpoint presentatie

   
 
 
 
creatieve powerpoint presentatie
 
10 PowerPoint design tips voor effectieve PPT slides.
in PowerPoint tips tricks. 10 PowerPoint design tips voor effectieve PPT slides. PowerPoint design wordt vaak onderschat. Iedereen kent het spreekwoord een beeld zegt meer dan duizend woorden. Toch lijkt in PowerPoint-land een tegenovergestelde variant van dit spreekwoord te gelden. Duizend woorden zeggen meer dan één beeld, is hier de slogan. Slides staan vaak bomvol teksten, die tijdens een presentatie letterlijk worden opgelezen. PowerPoint heeft hierdoor het imago saai en statisch te zijn. Een gemiste kans! Een mooi en goed PowerPoint template design kan namelijk bijdragen aan het beter overbrengen van de boodschap aan het publiek. Hieronder hebben wij 10 PowerPoint design tips op een rij gezet, om hierbij richting te geven. 1 Zorg voor korte en bondige PowerPoint teksten. Een belangrijk punt om altijd te onthouden, is dat PowerPoint dient ter ondersteuning van je verhaal. Zet dus niet de tekst letterlijk op je slides, maar probeer de teksten zoveel mogelijk in te korten, tot korte en bondige bulletpoints. Een belangrijk voordeel is, dat het publiek aandacht heeft voor jou en niet de teksten van de PPT slides gaat lezen. 2 Kies het juiste lettertype. Verkies altijd een meer zakelijk lettertype boven een creatieve variant.
Maak in 6 stappen een visueel cv met Powerpoint en SlideShare Frankwatching.
Leuk artikel over hoe je heel eenvoudig een origineel en visueel CV kan maken. Sinds anderhalf jaar gebruik ik zelf nauwelijks meer Powerpoint, maar Prezi. Een uurtje oefenen en je snapt hoe Prezi werkt. Net als slideshare kan je een Prezi presentatie gemakkelijk delen met anderen. Het voordeel van Prezi in mijn ogen is dat het veel meer als een mindmap gebruikt kan worden. Een ander voordeel is dat je gemakkelijk filmpjes Youtube kan opnemen in je presentatie. Op de website van Prezi vind je voldoende inspiratie van andere CVs en resumés. Maar ik hoop vooral dat jouw blog anderen inspireert dat er nieuwe, leuke manieren zijn om jezelf online te laten zien en om te solliciteren.
Creatief Presenteren.
Passen de vormgeving en de gekozen beelden bij jouw verhaal, maar ook bij je bedrijf? Houd bij het samenstellen van je presentatie altijd de kernwaarden van je bedrijf/concept in je achterhoofd, dan vormt het verhaal zich als vanzelf! Wil je meer inspiratie voor creatieve presentaties?
7 7 7 Tips Tips Tips voor voor voor een een een professionele professionele professionele PowerPoint PowerPoint PowerPoint presentatie. presentatie. presentatie.
Niets zo tenenkrullend als gepixelde fotos of afbeeldingen waar het watermerk van de maker nog doorheen loopt. Kies hoe dan ook voor degelijk fotomateriaal. Google is een onuitputtelijke bron van beeldmateriaal. Zoek daar naar fotos met een hoge resolutie om in je presentatie te gebruiken. Probeer daarbij creatief te zijn en ga op zoek naar beeldmateriaal dat uniek is of toch niet zo wijd verspreid. Heb je al eens nagevraagd bij de communicatiedienst van je onderneming of er geen database bestaat met fotos van je bedrijf, je producten of de mensen? Hoe origineler je materiaal, hoe boeiender je presentatie. En vooral gebruik nooit clipart! Eén slide, één boodschap. Het is hoe dan ook niet de bedoeling om veel informatie op je slide te zetten. Beperk je tot één boodschap, één uitgangspunt of één topic. Zo kan je bijvoorbeeld je betoog uit de doeken doen aan de hand van één vaststelling of één citaat. Maak daarvan een mooie slide. Het verhaal zelf vertel je mondeling. Easy on the animations! Het is niet omdat PowerPoint je 798 verschillende manieren biedt om tekst op je slide te laten verschijnen, dat je ze ook allemaal moet gaan gebruiken.
Je PowerPoint presentatie was nog nooit zo mooi Microsoft Pulse Nederland.
Kies een van de aangeboden opties en je bent klaar. PowerPoint Designer werd gebouwd in samenwerking met professionele grafische ontwerpers, die hebben geholpen bij het ontwikkelen van meer dan 12.000 creatieve blauwdrukken. PowerPoint Designer gebruikt cloud-intelligentie om te analyseren en identificeren wat het belangrijkste deel van je slides is, om te bepalen welke blauwdrukken het beste gebruikt kunnen worden. Bijvoorbeeld, als je een foto hebt van een landschap kan er worden ingezoomd en worden bijgesneden. Maar als je een afbeelding hebt van een grafiek, dan wil je dat misschien liever niet. PowerPoint Designer checkt voor jou 12.000 blauwdrukken om meerdere lay-out opties aan je voor te stellen. Het eindresultaat heeft hoge kwaliteit en geeft je aangepaste presentatie in enkele seconden een professionele look.

Contacteer ons