Resultaten voor hoe maak ik powerpoint presentatie

   
 
 
 
hoe maak ik powerpoint presentatie
 
Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie PowerPoint.
Als u niet op de eerste dia staat en vanaf dat punt wilt beginnen, klikt u op Vanaf huidige dia. Als u personen wilt weergeven die niet waar u bent, klikt u op Diavoorstelling uitzenden om een presentatie in te stellen op het web. Zie uw PowerPoint-presentatie uitzenden voor een extern publiek voor meer informatie. De weergave Diavoorstelling afsluiten. U kunt de weergave Diavoorstelling op elk moment afsluiten door op Esc te drukken. Een thema kiezen. Wanneer u een nieuwe PowerPoint-presentatie start, kunt u een thema of sjabloon kiezen in de verkoopkans. Een thema is een diaontwerp met bij elkaar passende kleuren, lettertypen en speciale effecten zoals schaduwen, weerspiegelingen en meer. Klik op de Microsoft Office-knop en klik vervolgens op Nieuw. Klik onder sjablonen op geïnstalleerde Thema's.' Wanneer u op een thema klikt, PowerPoint aan de rechterkant een voorbeeld weergeven. Wanneer u het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u onder aan het venster op maken.
Hoe maak ik eenvoudig video presentaties?
Hoe maak ik eenvoudig video presentaties? Beelden zeggen meer dan worden. Videos worden dan ook steeds populairder. Maar hoe creëert u video content over uw organisatie, producten of andere toepassingen, zonder dat dit veel tijd of geld kost? Office Mix is een gratis toevoeging voor Microsoft PowerPoint, waarmee u presentaties interactief en online kunt maken en delen. U bereikt snel en eenvoudig een prima resultaat. U kunt audio of video opnemen en toevoegen aan elke dia in uw presentatie.
Hoe maak je een Power Point presentatie maken op een Mac.
Dit zal uw presentatie converteren naar een PowerPoint compatibele bestand en sla het op de locatie die u hebt geselecteerd. Previous: Hoe bekijkt een Slideshow Uit een Jump Drive. Next: Hoe maak je een eenvoudige presentatie met Apple Keynote 09 Zorg. Hoe maak je een Acrobat Reader. Power Point Presentatie Tips. Hoe maak je een PPT Template 2. Hoe Video dupliceren van een D. Hoe maak je een poll gebruiken. Hoe maak je een Small Slide Sh. Hoe Leerkrachten kunnen contro. Hoe je Media Shout gebruiken. Hoe te Arch tekst in OpenOffic. Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W. Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W.
PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken SeniorWeb.
grafieken en tabellen. In dit artikel leest u hoe u een diashow met tekst en foto's' maakt. We verfraaien de diashow met een bijzondere opmaak en voegen daarna overgangen tussen de dia's' toe. Stap 1: dia een titel geven. Wanneer u een diashow maakt, is het wel zo mooi om te beginnen met een algemene pagina waar bijvoorbeeld het onderwerp in een pakkende titel omschreven wordt. U begint zo.: Start PowerPoint door te klikken op Start Alle programma's' Microsoft Office Microsoft PowerPoint 2010. PowerPoint opent met de nu nog lege dia van een nieuwe presentatie. Op de dia kunt u de titel van uw diashow zetten. Klik op Klik om een titel te maken en typ uw titel.
In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken Apps Software ComputerTotaal.
In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken. In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken. Door: kees-krick 19 februari 2015 0905.: Bekijk alle artikelen van kees-krick. Succesvol presenteren begint met het maken van een goede presentatie. Daar gaat het helaas nogal eens mis. Filmpjes die niet afspelen omdat er geen internet is, lappen tekst en overmatig gebruik van effecten en animaties die het publiek afleiden. Hoe het wel moet laten we zien in dit artikel. Tip 01: Nieuwe presentatie. Zodra je PowerPoint start, kun je kiezen voor een van de meegeleverde sjablonen, maar het is veel leuker om je presentatie helemaal zelf vanaf de grond op te bouwen. Vanuit een leeg doek maak je sneller een professioneel ogende presentatie. Sjablonen zien er fraai uit, maar je hebt er vaak meer werk aan om onnodige opsmuk eruit te halen en de lay-out naar wens aan te passen.
Online mini-filmpjes werkstuk maken Ik leer in beelden.
Hoe speel je een presentatie af? Hoe kun je handig zoeken? Hoe zoek en bewaar je beeld? Hoe sla je informatie op? Hoe print je informatie? Hoe houd je een interview? Hoe maak je een woordweb? Hoe houd je een goede spreekbeurt? Hoe houd je een goede spreekbeurt met PowerPoint? Hoe maak je een werkstuk? This entry was posted in Basisschool, Middelbare school and tagged stappenplan. Bookmark the permalink. Gratis Time timer voor pc of digibord. Een woordweb maken. april 9, 2013 at 543: pm. Geef hieronder je reactie. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Verplichte velden zijn gemarkeerd met. Reflex in Beeld Uitweg 9 3481 BB Harmelen 06-47588770. Executieve functies 2. Op school 250. Middelbare school 44. Vreemde talen 18. Primaire Reflexen 9. Plan een afspraak! Werkwijze en tarieven. 22 Gebruikers online. powered by WassUp. Ik leer in beelden.
PowerPoint presentatie maken? Zo doe je dat! PresentatiePro.
Niet iedereen is een grafisch vormgever en niet iedereen weet precies hoe alle opmaak-functies werken. Wil je toch een PowerPoint maken die er gelikt uitziet en zorgt voor een goede eerste indruk bij je publiek? Maak dan gebruik van een mooie PowerPoint template. Dit is een voorbeeld PowerPoint presentatie die je zelf naar wens kunt aanpassen. Er zijn vele gratis websites te vinden waar je zon voorbeeld PowerPoint presentatie vandaan kunt halen, maar dit zijn de 3 beste. Anderen bekeken ook.: Zo doe je dat! 7 dingen die je moet bannen uit je PowerPoint presentatie. PowerPoint templates voor je presentatie gratis. Waarom zou ik naar jou luisteren?
Minicursussen Op expeditie.
Hoe maak je een woordweb? Hoe houd je een goede spreekbeurt? Hoe houd je een goede spreekbeurt met PowerPoint? Hoe begin je een presentatie? Deze minicursus hoort bij stap 5 presenteren' van de leerlijn Op Expeditie. Je kunt ermee aan de slag als je stap 1 tot en met stap 4 hebt afgerond. Je leert hoe je het programma PowerPoint start. En wat je op de eerste dia zet. Welke versie moet ik hebben? Hieronder kun je kiezen uit twee versies van de cursus: PowerPoint 2003 of PowerPoint 2007.
hoe maak je een powerpoint YouTube.
hoe maak je een powerpoint. Afmelden bij Mieke1999? Abonneren Geabonneerd Afmelden 15. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een playlist. Wil je een melding indienen over de video?
5 geheimen van perfecte presentaties.
Zorg ervoor dat u bij die 2% zit! Hoe kunt u dat bereiken? Goede presentaties voldoen aan simpele regels. Weet wat u wilt BereikenHeb een pakkende OpeningHeb een memorabel SlotGebruik goede BeeldenOefen tot u er bij neervalt. Weet wat u wiltBereiken. U moet precies weten. wat uw doel is! van uw presentatie. Formuleer uw doel. Elke dia, anekdote of citaat uit uw presentatie moet dit doel dienen. en verwijder alles wat uw doel niet dient. Heb een pakkendeOpening. U heeft minder dan 1 minuut vanaf het begin. om uw publiek te bewijzen. dat u de moeite waard bent om naar te luisteren! Maak een opening die.
Hoe maak ik ene goede powerpoint presentatie?
Kies afbeeldingen met zorg, gebruik zo weinig mogelijk clip art. Probeer bij het maken van een powerpoint presentatie eens te denken als een filmmaker.: Zoek om te beginnen naar echte sleutel afbeeldingen. Denk in beeldkaders frames. Schrijf je powerpoint niet in een scherm met maar n slide, maar met minimaal zes slides. Je kunt zo veel beter het effect van de presentatie op het publiek beoordelen. Print je presentatie uit en hang hem aan de muur. Op die manier kun je er af en toe eens met een frisse blik naar kijken en collega's' kunnen er commentaar opgeven. Blijf het aantal slides halveren vanuit de gedachte In der Beschrnkung zeigt sich erst der Meister. Meer tips voor goede presentatie met PowerPoint. Vertel een verhaal met het publiek in de hoofdpersoon. Zorg ervoor dat je presentatie van direct belang is voor het publiek. Beperk de introductie tot het hoogst noodzakelijke.

Contacteer ons