Meer resultaten voor hoe maak ik powerpoint presentatie

   
 
 
 
hoe maak ik powerpoint presentatie
 
10 tips voor een goede PowerPoint presentatie Spijker Co.
Sponsor van Bocuse dOr Nederland. Online marketing strategie. Sponsor van Bocuse dOr Nederland. 10 tips voor een goede PowerPoint presentatie. Home 10 tips voor een goede PowerPoint presentatie. Veel mensen maken PowerPoint presentaties ter ondersteuning van het verhaal dat ze willen vertellen. In de video Life after death by PowerPoint laat Don McMillan op humoristische wijze zien welke fouten gebruikers het meest maken. Wat is een goede PowerPoint presentatie? Hier geeft Spijker Co jou 10 tips om jouw PowerPoint presentatie maximaal te laten scoren bij jouw doelgroep. Opbouw PowerPoint presentatie. Ken je jouw doelgroep? Hier begint het eigenlijk allemaal mee. Weet je wie straks jouw toehoorders zijn? Als je dat weet, dan kun je bepalen wat zij van jou willen weten en de doelstelling van jouw verhaal vastleggen. Daarnaast kun je ook werken aan een goede opbouw van jouw verhalen. Zodat je precies binnen de gestelde tijd jouw PowerPoint presentatie kunt afronden. Inclusief de juiste call-to-action. Denk ook na over het kennisniveau van jouw doelgroep en hoe je jouw boodschap maximaal overbrengt met de beste vormgeving.Wat moet in een PowerPoint presentatie?
Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie PowerPoint.
Wanneer u het gewenste bestand hebt gevonden, klikt u op maken. Meer informatie: Thema's' in PowerPoint gebruiken of maken. Een nieuwe dia invoegen. Ga naar het tabblad Start, klik op de onderste helft van Nieuwe dia en selecteer een dia-indeling. Zie: Dia's' toevoegen, opnieuw ordenen en verwijderen. De presentatie opslaan. Ga naar het tabblad Bestand en kies Opslaan. Typ in het vak Bestandsnaam een naam voor de presentatie en kies Opslaan.
Hoe maak ik eenvoudig video presentaties?
Hoe maak ik eenvoudig video presentaties? Beelden zeggen meer dan worden. Videos worden dan ook steeds populairder. Maar hoe creƫert u video content over uw organisatie, producten of andere toepassingen, zonder dat dit veel tijd of geld kost? Office Mix is een gratis toevoeging voor Microsoft PowerPoint, waarmee u presentaties interactief en online kunt maken en delen. U bereikt snel en eenvoudig een prima resultaat. U kunt audio of video opnemen en toevoegen aan elke dia in uw presentatie.
Hoe maak je een Power Point presentatie maken op een Mac.
Dit zal uw presentatie converteren naar een PowerPoint compatibele bestand en sla het op de locatie die u hebt geselecteerd. Previous: Hoe bekijkt een Slideshow Uit een Jump Drive. Next: Hoe maak je een eenvoudige presentatie met Apple Keynote 09 Zorg. Hoe maak je een Acrobat Reader. Power Point Presentatie Tips. Hoe maak je een PPT Template 2. Hoe Video dupliceren van een D. Hoe maak je een poll gebruiken. Hoe maak je een Small Slide Sh. Hoe Leerkrachten kunnen contro. Hoe je Media Shout gebruiken. Hoe te Arch tekst in OpenOffic. Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W. Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W.
PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken SeniorWeb.
grafieken en tabellen. In dit artikel leest u hoe u een diashow met tekst en foto's' maakt. We verfraaien de diashow met een bijzondere opmaak en voegen daarna overgangen tussen de dia's' toe. Stap 1: dia een titel geven. Wanneer u een diashow maakt, is het wel zo mooi om te beginnen met een algemene pagina waar bijvoorbeeld het onderwerp in een pakkende titel omschreven wordt. U begint zo.: Start PowerPoint door te klikken op Start Alle programma's' Microsoft Office Microsoft PowerPoint 2010. PowerPoint opent met de nu nog lege dia van een nieuwe presentatie. Op de dia kunt u de titel van uw diashow zetten. Klik op Klik om een titel te maken en typ uw titel.
In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken Apps Software ComputerTotaal.
Succesvol presenteren begint met het maken van een goede presentatie. Daar gaat het helaas nogal eens mis. Filmpjes die niet afspelen omdat er geen internet is, lappen tekst en overmatig gebruik van effecten en animaties die het publiek afleiden. Hoe het wel moet laten we zien in dit artikel. Tip 01: Nieuwe presentatie. Zodra je PowerPoint start, kun je kiezen voor een van de meegeleverde sjablonen, maar het is veel leuker om je presentatie helemaal zelf vanaf de grond op te bouwen. Vanuit een leeg doek maak je sneller een professioneel ogende presentatie. Sjablonen zien er fraai uit, maar je hebt er vaak meer werk aan om onnodige opsmuk eruit te halen en de lay-out naar wens aan te passen.
Online mini-filmpjes werkstuk maken Ik leer in beelden.
Ik leer in beelden. Online mini-filmpjes werkstuk maken. Zoeken naar: Zoeken. Lastig om je werkstuk in Word te maken? Of weet je niet goed hoe je een PowerPoint-presentatie moet maken? Bekijk dan op de website van op-expeditie de filmpjes bij minicursussen en je weet hoe het moet. De volgende minicursussen staan online.: Hoe begin je een werkstuk? Hoe maak je een tekst op? Hoe voeg je een afbeelding in? Hoe maak je een tabel? Hoe maak je een omslag? Hoe print je een werkstuk? Hoe begin je een presentatie? Hoe maak je een dia? Hoe voeg je een afbeelding in? Hoe voeg je een link in? Hoe maak je bijzondere effecten? Hoe speel je een presentatie af? Hoe kun je handig zoeken? Hoe zoek en bewaar je beeld? Hoe sla je informatie op? Hoe print je informatie? Hoe houd je een interview? Hoe maak je een woordweb? Hoe houd je een goede spreekbeurt? Hoe houd je een goede spreekbeurt met PowerPoint? 3 maart 2014. Categorie: Basisschool, Middelbare school.
PowerPoint presentatie maken? Zo doe je dat! PresentatiePro.
Niet iedereen is een grafisch vormgever en niet iedereen weet precies hoe alle opmaak-functies werken. Wil je toch een PowerPoint maken die er gelikt uitziet en zorgt voor een goede eerste indruk bij je publiek? Maak dan gebruik van een mooie PowerPoint template. Dit is een voorbeeld PowerPoint presentatie die je zelf naar wens kunt aanpassen. Er zijn vele gratis websites te vinden waar je zon voorbeeld PowerPoint presentatie vandaan kunt halen, maar dit zijn de 3 beste. Anderen bekeken ook.: Zo doe je dat! 7 dingen die je moet bannen uit je PowerPoint presentatie. PowerPoint templates voor je presentatie gratis. Waarom zou ik naar jou luisteren?
Minicursussen Op expeditie.
Hoe maak je een woordweb? Hoe houd je een goede spreekbeurt? Hoe houd je een goede spreekbeurt met PowerPoint? Hoe begin je een presentatie? Deze minicursus hoort bij stap 5 presenteren' van de leerlijn Op Expeditie. Je kunt ermee aan de slag als je stap 1 tot en met stap 4 hebt afgerond. Je leert hoe je het programma PowerPoint start. En wat je op de eerste dia zet. Welke versie moet ik hebben? Hieronder kun je kiezen uit twee versies van de cursus: PowerPoint 2003 of PowerPoint 2007.
hoe maak je een powerpoint YouTube.
Meer weergeven Minder weergeven. Autoplay Wanneer autoplay is ingeschakeld, wordt een aanbevolen video automatisch als volgende afgespeeld. Hoe maak ik een simpele PowerPoint en voeg ik er verschillende dingen in toe. jarne schaeken 34.643 weergaven. Hoe maak je een effectieve PowerPoint presentatie?
5 geheimen van perfecte presentaties.
voor een opening die pakt! Heb een memorabelSlot. Wat uw publiek het beste onthoudt. is datgene wat ze het laatste hebben gehoord! Maak uw slot memorabel met. een oproep tot actie of. een samenvatting van de 3 belangrijkste punten of. Routes beoordelen mij, Niet andersom! Andy Cairns een inspirerend citaat. Welk slot u ook kiest. hou het simpel, actief en duidelijk! Uw PowerPoint dias zijn er niet om u door uw presentatie te helpen. maar om uw publiek door uw presentatie te helpen! Zet niet uw tekst op uw dias. maar alleen de kern. 3 van de 5kinderen leeft inarmoede. Maak gebruik van beelden om uw punt te maken. Gebruik grafieken niet voor een gedetailleerd beeld. maar om te benadrukken waar het om gaat. Gebruik uw dias. als decor van uw optreden! Oefentot u erbij neervalt. Goede acteurs oefenen wekenlang. om zo natuurlijk mogelijk over te komen. en dat zult u ook moeten doen! voor uw collegas. voor uw spiegel. of voor uw camera. tot u erbij neervalt.; Wanneer u uw volgendepresentatie gaat voorbereiden. houdt u dan aan deze 5 regels. U zult zich misschien afvragen.: Waarom zou ik zoveel moeite moeten doen?

Contacteer ons