Resultaten voor hoe maak ik powerpoint presentatie

   
 
 
 
hoe maak ik powerpoint presentatie
 
10 tips voor een goede PowerPoint presentatie Spijker en Co.
Home Blog 10 tips voor een goede PowerPoint presentatie. Veel mensen maken PowerPoint presentaties ter ondersteuning van het verhaal dat ze willen vertellen. In de video Life after death by PowerPoint laat Don McMillan op humoristische wijze zien welke fouten gebruikers het meest maken. Wat is een goede PowerPoint presentatie? Hier geeft Spijker Co jou 10 tips om jouw PowerPoint presentatie maximaal te laten scoren bij jouw doelgroep. Opbouw PowerPoint presentatie. Ken je jouw doelgroep? Hier begint het eigenlijk allemaal mee. Weet je wie straks jouw toehoorders zijn? Als je dat weet, dan kun je bepalen wat zij van jou willen weten en de doelstelling van jouw verhaal vastleggen. Daarnaast kun je ook werken aan een goede opbouw van jouw verhalen. Zodat je precies binnen de gestelde tijd jouw PowerPoint presentatie kunt afronden. Inclusief de juiste call-to-action. Denk ook na over het kennisniveau van jouw doelgroep en hoe je jouw boodschap maximaal overbrengt met de beste vormgeving.Wat moet in een PowerPoint presentatie?
Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie PowerPoint.
PowerPoint voor Office 365 PowerPoint 2019 PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 PowerPoint 2010 PowerPoint 2007 Meer. PowerPoint presentaties werken als diavoorstellingen. Als u boodschap of een verhaal wilt overbrengen, splitst u de informatie op in dia's. Als u een leeg canvas voor de afbeeldingen en woorden beschouwt, kunt u uw verhaal vertellen. Nieuwere versies Office 2010 Office 2007. Een thema kiezen. Wanneer u PowerPoint opent, ziet u een aantal ingebouwde thema's' en sjablonen. Een thema is een diaontwerp met bij elkaar passende kleuren, lettertypen en speciale effecten zoals schaduwen, weerspiegelingen en meer. Selecteer op het tabblad bestand op het lint de optie Nieuw en kies vervolgens een thema. PowerPoint toont een voorbeeld van het thema, met vier kleurvariaties waaruit u kunt kiezen aan de rechterkant. Klik op Maken of selecteer een kleurvariatie en klik op Maken. Meer informatie: Thema's' in PowerPoint gebruiken of maken. Een nieuwe dia invoegen. Ga naar het tabblad Start, klik op de onderste helft van Nieuwe dia en selecteer een dia-indeling. Zie: Dia's' toevoegen, opnieuw ordenen en verwijderen. De presentatie opslaan.
Hoe maak ik eenvoudig video presentaties?
Hoe maak ik eenvoudig video presentaties? Beelden zeggen meer dan worden. Videos worden dan ook steeds populairder. Maar hoe creëert u video content over uw organisatie, producten of andere toepassingen, zonder dat dit veel tijd of geld kost? Office Mix is een gratis toevoeging voor Microsoft PowerPoint, waarmee u presentaties interactief en online kunt maken en delen. U bereikt snel en eenvoudig een prima resultaat. U kunt audio of video opnemen en toevoegen aan elke dia in uw presentatie.
Hoe maak je een Power Point presentatie maken op een Mac.
Dit zal uw presentatie converteren naar een PowerPoint compatibele bestand en sla het op de locatie die u hebt geselecteerd. Previous: Hoe bekijkt een Slideshow Uit een Jump Drive. Next: Hoe maak je een eenvoudige presentatie met Apple Keynote 09 Zorg. Hoe maak je een Acrobat Reader. Power Point Presentatie Tips. Hoe maak je een PPT Template 2. Hoe Video dupliceren van een D. Hoe maak je een poll gebruiken. Hoe maak je een Small Slide Sh. Hoe Leerkrachten kunnen contro. Hoe je Media Shout gebruiken. Hoe te Arch tekst in OpenOffic. Hoe maak je een Tilde gebruiken in een W. Hoe kan ik een Umlaut gebruiken in een W.
PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken SeniorWeb.
App Mail in Windows 10. Mail op de Mac. Mail op tablet en smartphone. Beginnen met Word. Verder met Word. Beginnen met Excel. Verder met Excel. PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken. Met PowerPoint 2010 maakt u gemakkelijk diapresentaties. Denk aan een jaaroverzicht voor de vereniging, een presentatie van uw muntenverzameling of een fotoverslag van uw vakantie. 42, 53 stemmen. PowerPoint is een onderdeel van Office. Wij werken in deze workshop met PowerPoint 2010, onderdeel van Office 2010. Voordat u begint is het belangrijk dat u weet wat de term Lint inhoudt. Het Lint is de grote balk boven in Office-programma's' met daarop tabbladen, zoals Start of Invoegen, naar alle menu's. Een PowerPoint-diashow bestaat uit meerdere dia's' achter elkaar. De term dia doet u misschien denken aan een ouderwetse dia, maar dat wordt er niet mee bedoeld. Een dia is simpelweg één pagina met daarop elementen als.: grafieken en tabellen. In dit artikel leest u hoe u een diashow met tekst en foto's' maakt.
In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken Apps Software ComputerTotaal.
In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken. In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken. Door: kees-krick 19 februari 2015 0905.: Bekijk alle artikelen van kees-krick. Succesvol presenteren begint met het maken van een goede presentatie. Daar gaat het helaas nogal eens mis. Filmpjes die niet afspelen omdat er geen internet is, lappen tekst en overmatig gebruik van effecten en animaties die het publiek afleiden. Hoe het wel moet laten we zien in dit artikel. Tip 01: Nieuwe presentatie. Zodra je PowerPoint start, kun je kiezen voor een van de meegeleverde sjablonen, maar het is veel leuker om je presentatie helemaal zelf vanaf de grond op te bouwen. Vanuit een leeg doek maak je sneller een professioneel ogende presentatie. Sjablonen zien er fraai uit, maar je hebt er vaak meer werk aan om onnodige opsmuk eruit te halen en de lay-out naar wens aan te passen.
Online mini-filmpjes werkstuk maken Ik leer in beelden.
Ik leer in beelden. Online mini-filmpjes werkstuk maken. Zoeken naar: Zoeken. Lastig om je werkstuk in Word te maken? Of weet je niet goed hoe je een PowerPoint-presentatie moet maken? Bekijk dan op de website van op-expeditie de filmpjes bij minicursussen en je weet hoe het moet. De volgende minicursussen staan online.: Hoe begin je een werkstuk? Hoe maak je een tekst op? Hoe voeg je een afbeelding in? Hoe maak je een tabel? Hoe maak je een omslag? Hoe print je een werkstuk? Hoe begin je een presentatie? Hoe maak je een dia? Hoe voeg je een afbeelding in? Hoe voeg je een link in? Hoe maak je bijzondere effecten? Hoe speel je een presentatie af? Hoe kun je handig zoeken? Hoe zoek en bewaar je beeld? Hoe sla je informatie op? Hoe print je informatie? Hoe houd je een interview? Hoe maak je een woordweb? Hoe houd je een goede spreekbeurt? Hoe houd je een goede spreekbeurt met PowerPoint? 3 maart 2014. Categorie: Basisschool, Middelbare school.
PowerPoint presentatie maken? Zo doe je dat! PresentatiePro.
Niet iedereen is een grafisch vormgever en niet iedereen weet precies hoe alle opmaak-functies werken. Wil je toch een PowerPoint maken die er gelikt uitziet en zorgt voor een goede eerste indruk bij je publiek? Maak dan gebruik van een mooie PowerPoint template. Dit is een voorbeeld PowerPoint presentatie die je zelf naar wens kunt aanpassen. Er zijn vele gratis websites te vinden waar je zon voorbeeld PowerPoint presentatie vandaan kunt halen, maar dit zijn de 3 beste. Anderen bekeken ook.: Zo doe je dat! 7 dingen die je moet bannen uit je PowerPoint presentatie. PowerPoint templates voor je presentatie gratis. Waarom zou ik naar jou luisteren?
Minicursussen Op expeditie.
Hoe maak je een woordweb? Hoe houd je een goede spreekbeurt? Hoe houd je een goede spreekbeurt met PowerPoint? Hoe begin je een presentatie? Deze minicursus hoort bij stap 5 presenteren' van de leerlijn Op Expeditie. Je kunt ermee aan de slag als je stap 1 tot en met stap 4 hebt afgerond. Je leert hoe je het programma PowerPoint start. En wat je op de eerste dia zet. Welke versie moet ik hebben? Hieronder kun je kiezen uit twee versies van de cursus: PowerPoint 2003 of PowerPoint 2007.
hoe maak je een powerpoint YouTube.
hoe maak je een powerpoint. Afmelden bij Mieke1999? Abonneren Geabonneerd Afmelden 15. Wil je hier later nog een keer naar kijken? Log in om deze video toe te voegen aan een playlist. Wil je een melding indienen over de video?
5 geheimen van perfecte presentaties.
Hoe kunt u dat bereiken? Goede presentaties voldoen aan simpele regels. Weet wat u wilt BereikenHeb een pakkende OpeningHeb een memorabel SlotGebruik goede BeeldenOefen tot u er bij neervalt. Weet wat u wiltBereiken. U moet precies weten. wat uw doel is! van uw presentatie. Formuleer uw doel. Elke dia, anekdote of citaat uit uw presentatie moet dit doel dienen. en verwijder alles wat uw doel niet dient. Heb een pakkendeOpening. U heeft minder dan 1 minuut vanaf het begin. om uw publiek te bewijzen. dat u de moeite waard bent om naar te luisteren! Maak een opening die.

Contacteer ons