Resultaten voor online brainstormen

   
 
 
 
online brainstormen
 
Maak je mindmappen online Werk samen MindMeister.
Met MindMeister is mind mappen zo eenvoudig en intuïtief dat iedereen, van eersteklasser tot CEO, het kan gebruikt worden om productiviteit te verbeteren en hun creatieve ideeën, realiteit te maken. MindMeister biedt een flink aantal sterke eigenschappen aan waarmee gebruikers online kunnen samenwerken en brainstormen, projecten plannen, zaken kunnen uitwerken, dynamische presentatie maken.
De 6 beste apps en sites voor een succesvolle brainstorm Reptoir.
Beschikbaar op iPhone, iPad en online. Stormboard is een online tool om samen te brainstormen. Zie het als een groot digitaal whiteboard, waar iedereen vanaf een andere locatie op in kan loggen en dingen aan toe kan voegen of het nou tekst, afbeeldingen of links zijn.
Online brainstormen Sprout.
Of ziet u meer toekomst in een Panic Pin of in een open-source bank? Wie liever wil brainstormen met Nederlandse ondernemers kan hier terecht. X het belangrijkste ondernemernieuws in jouw mailbox? Zo spelen Bloomon, Squla en andere scaleups hun cash game.
Online brainstormen Anthony van der Zande.
Welke online tools gebruik ik zoal voor brainstormen? Dotstorming, met deze online tool kun je online brainstormen rondom een bepaald onderwerp. Tijdens de bijeenkomst over Visie en beleid hebben we een online brainstorm gedaan over de meerwaarde van ICT in het onderwijs.
De brainstorm is dood. Leve de online brainstorm! NRC.
Bezorgservice Vakantieservice Verhuisservice Mijn gegevens Mijn abonnementen FAQ Digitaal Lezen Veelgestelde vragen Wachtwoord vergeten. Tech en Media. Terug naar de krant Lijst. Het kan zijn dat elementen ontbreken aan deze printversie. Dinsdag vergaderdag De brainstorm is dood. Leve de online brainstorm!
Online brainstormen met de klas Feeny.
Web 2.0 tips voor het onderwijs: Online brainstormen met de klas. op 5 apr 2013 in E-learning, Onderwijs ICT, Onderwijs Websites met 0 reacties. Brainstormen, één van de 21st century skills. Brainstormen is heus niet zomaar even wat dingen samen bedenken.
Brainstorm werkt beter online Seven Academy.
Echte oplossingen om consistent en systematisch de effectiviteit van je team te verbeteren volgen echter nog vaker intuïtie dan wetenschap. Een belangrijke uitzondering is de wijze waarop we brainstormen in groepen. Deze techniek wordt in vele bedrijven nog altijd ingezet, zonder wetenschappelijk bewijs dat het tot goede oplossingen leidt en zelfs steeds meer bewijs dat het tegenovergestelde waar is. Het goede nieuws is dat online brainstorming ook wel online brainwriting genoemd enkele essentiële nadelen van fysieke en mondelinge vormen van brainstorming kan ondervangen.
Online brainstormen in stijl Clickx.
Als je je gedachten wil ordenen, of met enkele collegas aan het brainstormen slaat, kan je beroep doen op de traditionele pen en papier, of je kan je toevlucht nemen tot mindmapping-software. Maar nu kan je ook terecht bij bubbl.us, een online applicatie die dat gratis voor je doet.
Creatief online brainstormen Ennuonline.
Beau de biechtbot. Creatief online brainstormen. Door Joitske Hulsebosch 30 november 2011 Blended en online leren, Online werkvormen, Technologie en tools 0. De skype staat open. Daarin las ik een vraag om naar Wallwisher te gaan en mezelf met een fotootje erbij voor te stellen.
Pondr online brainstorm tool.
Je geeft een woord in waarrond je wil brainstormen en Pondr geeft automatisch een wolk met associaties rond jouw woord. Je kan rond elk woord opnieuw associaties oproepen door het woord uit de wolk te slepen. Voeg je zelf nieuwe woorden toe, dan zal Ponzy je met plezier associaties terugwerpen. Je kan Pondr volledig naar je hand zetten door wolken uit te breiden, verplaatsen, woorden verwijderen, markeren, enz. Wil je je laten verrassen? Gebruik de Gimme-modus! Ponzy denkt met je mee! Pondr is een online tool die je wil.

Contacteer ons