Op zoek naar online brainstormen?

   
 
 
 
online brainstormen
 
Mind Map Software Brainstorm Online.
MindMeister is een online tool voor mind mappen, waarmee je je ideeën visueel kunt vastleggen, ontwikkelen en delen. Meer dan 10 miljoen mensen gebruiken nu al onze prijswinnende mind map bewerker om te brainstormen, aantekeningen te maken, projecten te planning en talloze andere creatieve opdrachten.
De 6 beste apps en sites voor een succesvolle brainstorm Reptoir.
Beschikbaar op iPhone, iPad en online. Stormboard is een online tool om samen te brainstormen. Zie het als een groot digitaal whiteboard, waar iedereen vanaf een andere locatie op in kan loggen en dingen aan toe kan voegen of het nou tekst, afbeeldingen of links zijn.
Online brainstormen Sprout.
Een van de topideeën top 10, day 49 hier is: geef stemmers de kans om in plaats van voor tegen een kandidaat te stemmen. Of ziet u meer toekomst in een Panic Pin of in een open-source bank? Wie liever wil brainstormen met Nederlandse ondernemers kan hier terecht.
Online brainstormen Anthony van der Zande.
Op deze manier ervaren de deelnemers zelf hoe het is om dergelijke tools te gebruiken tijdens de les. Welke online tools gebruik ik zoal voor brainstormen? Dotstorming, met deze online tool kun je online brainstormen rondom een bepaald onderwerp. Tijdens de bijeenkomst over Visie en beleid hebben we een online brainstorm gedaan over de meerwaarde van ICT in het onderwijs.
De brainstorm is dood. Leve de online brainstorm! NRC.
De brainstorm is dood. Leve de online brainstorm! 7 april 2015. Gele, blauwe en groene post-its met slecht leesbare ideeën. Maar drie minuten de tijd krijgen voor het bedenken van die ene geniale oplossing. En dan is er nog die ene collega die áltijd meteen het hoogste woord heeft.
Online brainstormen met de klas Feeny.
Online brainstormen is op verschillende manieren mogelijk. Hieronder komen 5 online tools aan de orde die elk de organisatie van het brainstormen op een andere manier mogelijk maakt. Padlet is een gratis en zeer gebruiksvriendelijke online tool om gedachten op een virtuele muur een plaats te geven.
Brainstorm werkt beter online Seven Academy.
Echte oplossingen om consistent en systematisch de effectiviteit van je team te verbeteren volgen echter nog vaker intuïtie dan wetenschap. Een belangrijke uitzondering is de wijze waarop we brainstormen in groepen. Deze techniek wordt in vele bedrijven nog altijd ingezet, zonder wetenschappelijk bewijs dat het tot goede oplossingen leidt en zelfs steeds meer bewijs dat het tegenovergestelde waar is. Het goede nieuws is dat online brainstorming ook wel online brainwriting genoemd enkele essentiële nadelen van fysieke en mondelinge vormen van brainstorming kan ondervangen.
Online brainstormen in stijl Clickx. Online brainstormen in stijl Clickx.
26 Januari 2007 Redactie Clickx Magazine. Als je je gedachten wil ordenen, of met enkele collegas aan het brainstormen slaat, kan je beroep doen op de traditionele pen en papier, of je kan je toevlucht nemen tot mindmapping-software. Maar nu kan je ook terecht bij bubbl.us, een online applicatie die dat gratis voor je doet.
Creatief online brainstormen Ennuonline.
E-book Omdat het werkt! Creatief online brainstormen. Door Joitske Hulsebosch 30 november 2011 Blended en online leren, Online werkvormen, Technologie en tools 0. De skype staat open. Daarin las ik een vraag om naar Wallwisher te gaan en mezelf met een fotootje erbij voor te stellen.
Pondr online brainstorm tool.
Je geeft een woord in waarrond je wil brainstormen en Pondr geeft automatisch een wolk met associaties rond jouw woord. Je kan rond elk woord opnieuw associaties oproepen door het woord uit de wolk te slepen. Voeg je zelf nieuwe woorden toe, dan zal Ponzy je met plezier associaties terugwerpen. Je kan Pondr volledig naar je hand zetten door wolken uit te breiden, verplaatsen, woorden verwijderen, markeren, enz. Wil je je laten verrassen? Gebruik de Gimme-modus! Ponzy denkt met je mee! Pondr is een online tool die je wil.

Contacteer ons