Resultaten voor powerpoint presentatie maken online

   
 
 
 
powerpoint presentatie maken online
 
Een presentatie maken met Powerpoint wikiHow.
Kies tussen een lege presentatie of een sjabloon. Als je begint met een nieuwe PowerPoint presentatie, dan kun je of een lege presentatie maken of een sjabloon gebruiken. Lege presentaties geven je de mogelijkheid om je eigen stijl te gebruiken, maar dit kan een tijdsintensief proces zijn. Sjablonen geven je presentatie een uniforme stijl, maar komen misschien niet helemaal overeen met wat je precies wilt. Je kunt elk aspect van een sjabloon aanpassen, dus voel je vrij er één te kiezen die het meest past bij je visie en pas deze daarna aan naar behoefte. Je kunt thema's' meteen toepassen op je project, of in een later stadium, nadat je inhoud hebt toegevoegd. Klik op het tabblad Ontwerp en selecteer een thema. Dit wordt onmiddellijk toegepast op je project. Nu kun je dit ongedaan maken Ctrl Z of terugkeren naar een leeg sjabloon als je niet tevreden bent. Je kunt de sjablonen uitkiezen vanuit het tabblad Bestand. Klik op Nieuw en blader vervolgens door de beschikbare sjablonen. Je kunt ook extra sjablonen downloaden uit een aantal verschillende bronnen online.
Download Powerpoint voor Windows Alle versies en toebehoren. Softonic.
Software voor het herstellen van Word-documenten, Excel spreadsheets en Powerpoint presentatie. Probeer het gratis! Free PowerPoint Templates. free Download Platform. Kleurrijke sjablonen voor PowerPoint-presentaties. iSpring Free 4.1. free Download Platform. PowerPoint-presentaties omzetten naar hoge kwaliteit Flash video. Static Picture Effects for PowerPoint Slides PowerPoint 2007, 2010. free Download Platform. Handige foto-effecten voor PowerPoint. VOOR: 15 sjablonen, Veel fraaie geanimeerde effecten, Stap-voor-stap instructies voor reproductie. TEGEN: Wij vonden er geen. Backgrounds for PowerPoint Slides. free Download Platform. Fraaie achtergronden voor PowerPoint. VOOR: Meer dan 10 sjablonen, Stijlvolle designs, Stap-voor-stap instructies voor reproductie. TEGEN: Wij vonden er geen. Microsoft Office 2010 Home and Student. buy Download Platform. Schrijven, presenteren en excelleren! VOOR: Verzorgd uiterlijk, Video-ondersteuning in Powerpoint, Documenten online beschikbaar.
Hoe PowerPoint Presentaties uit te voeren op de iPad/iPhone.
Om dit te voorkomen, kunt u een back-up maken van uw PowerPoint presentaties op de iPad of iPhone of deze opslaan, zodat er minder kans is dat ze zoekraken. Bovendien kunt u de presentatie direct op uw iPad afspelen en deze met groot gemak op een groter scherm presenteren.
Cursus PowerPoint, leer de mooiste presentaties maken LOI.
Je doet vaardigheid op in het maken en opslaan van een model als sjabloon/thema en als Office-thema. Ook kun je straks een Office-thema toepassen binnen een andere Office-applicatie. Hier leer je over diaovergangen en van animatie binnen een dia. Na dit hoofdstuk kun je een diaovergang instellen en een aangepaste animatie instellen binnen een dia. Diavoorstelling en uitvoer. In dit hoofdstuk doe je kennis op van de aandachtspunten bij het geven van een presentatie aan een groep. Verder leer je hoe je een diavoorstelling instelt en welke andere mogelijkheden van uitvoer, zoals internet en papier, je kunt gebruiken. In dit laatste hoofdstuk leer je over het samenwerken aan een presentatie met andere personen. Ook leer je over het samenwerken met andere applicaties, zoals het koppelen van gegevens uit Word en Excel. Tijdens de PowerPoint cursus maak je gebruik van oefenbestanden die je op LOI Campus, de online leeromgeving van de LOI, kunt downloaden.
Powerpoint slides multimediaal maken diverse tools Online Education.
Powerpoint slides multimediaal maken diverse tools. 24 januari 2012 door Ton Ammerlaan. Gewoon plaatjes laten zien en dan je verhaal er mondeling bij geven is de standaard collegeopzet voor veel docenten. Sommige nemen nog de colleges op zie database metwebcoleges maar anderen maken beknopte samenvattingen die ze met bijvoorbeeld Presentations2Go op intranet of youtube zetten. Voor wie dat high tech is en een brug te ver kun je met Prezi, Go animate, Jing, Glogster, Animote en Knovio ook je slides interactief maken zodat je verhal nast je beeldmateriaal in 1 wordt weergegeven. Handig voor online leren. Nog handiger voor studenten die op afstand zitten en hun presentatie willen oefenen, hun product willen tonen maar geen tijd/gelegenheid vinden om met de docent/begeleider/supervisor bij elkaar te komen.
PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken SeniorWeb.
Online gegevens bewaren. Zoeken op internet. Windows Live Mail. App Mail in Windows 10. Mail op de Mac. Mail op tablet en smartphone. Beginnen met Word. Verder met Word. Beginnen met Excel. Verder met Excel. PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken. Met PowerPoint 2010 maakt u gemakkelijk diapresentaties. Denk aan een jaaroverzicht voor de vereniging, een presentatie van uw muntenverzameling of een fotoverslag van uw vakantie.
Over Prezi Presenteren met Prezi.
Prezi Next is een nieuwe online presentatietool waarmee presentaties op een ándere manier worden gemaakt. Prezi is al erg populair en wordt daarom ook wel de PowerPoint killer genoemd. Want, eerlijk is eerlijk, PowerPoint is saai. Wat is er dan zo bijzonder aan Prezi Next? Een Prezi-presentatie bestaat in feite uit één groot vel papier canvas waarop je de presentatie maakt.
Powerpoint.
Met Microsoft PowerPoint maakt u zelf dynamische presentaties, die u vervolgens eenvoudig kunt delen met uw publiek. In de nieuwste versies kunt u zelfs met meerdere mensen tegelijkertijd werken aan een presentatie en het online zetten. U vergroot hiermee het bereik naar uw publiek toe. Wilt u ook snel en eenvoudig presentaties maken? Kent u PowerPoint wel, maar nog niet alle functionaliteiten?
Presenteren met je iPad: de mogelijkheden Tablets Magazine.
Bekijk ook Gelekte foto's' tonen mogelijk nieuwe iPad Mini. Binnen deze categorie valt ook de app van Prezi met als verschil dat je in deze app alleen in Prezi ontworpen presentaties kunt laten zien die je in je online account hebt staan. Prezi heeft inmiddels wel enkele mogelijkheden aangebracht om in de app een nieuwe presentatie te maken, maar die zijn zeer summier. Presentaties maken, editen en tonen met hulp. De derde categorie bevat apps waarmee je presentaties in een eigen format maakt, dus geen Powerpoint of Keynote, en waarbij je wordt geholpen om de presentatie op te zetten.
Hoe converteren PowerPoint naar video? Het is zo makkelijk!
U kunt ook spraak of muziek toevoegen aan uw presentatie, deze optimaliseren voor een mobiel apparaat, of voorbereiden om online te delen. Maak een video van uw PPT-bestand en bekijk uw presentatie zelf of laat hem aan uw publiek op elk gewenst tijdstip en plaats, ongeacht welke software u hebt geïnstalleerd op uw computer, het besturingssysteem, of een type apparaat dat u wilt gebruiken voor het weergeven. Het is zo eenvoudig, een filmpje van PowerPoint te maken! Maak een filmpje van PowerPoint en geef uw PowerPoint slideshows weer zonder beperkingen.
Filmpje maken met PowerPoint kun je eenvoudig zelf doen.
Door Powerpoint te starten en de automatische presentatie te openen, heb je namelijk een filmpje! Je kunt het dan prima vertonen op je computer, beamer of voorafgaand aan een presentatie die je gaat geven. I Als je meer professionelere filmpjes wilt maken, is het handig om daar een filmeditor voor te gebruiken.

Contacteer ons