Meer resultaten voor alcohol presentatie powerpoint

   
 
 
 
alcohol presentatie powerpoint
 
Powerpoint Alcoholisme.
Onderwerp: Preventieprogramma's' voor kinderen van alcoholverslaafde kinderen. Onderwerp: Alcoholisme: een chronische recidiverende ziekte? Onderwerp: Effecten van alcohol kwetsbaarheid voor verslaving. Onderwerp: Narcisme, alcoholisme en tegenoverdracht. Onderwerp: Alchohol: misbruik en afhankelijkheid. Onderwerp: Alcohol en alcoholproblemen. Onderwerp: Effecten van alcohol kwetsbaarheid voor verslaving.
Alcohol Alcohol Spreekbeurten.info. Spreekbeurten.info. Alcohol Spreekbeurten.info.
Om meer te weten te komen over alcohol, kun je daarom deze spreekbeurt lezen. Zo lees je in deze spreekbeurt wat alcohol is, wat de geschiedenis van alcohol is en waarom mensen het drinken. Tot slot lees je wat de gevolgen zijn van het drinken van alcohol.
Spreekbeurt Nederlands Alcohol Scholieren.com.
Ik houd mijn spreekbeurt over alcohol omdat niemand eigenlijk precies weet wat de gevolgen van alcohol zijn en wat alcohol eigenlijk met je doet en waar stampt alcohol van af? Ik zal het over alcohol in het algemeen houden, over de geschiedenis van alcohol over, waarom mensen alcohol drinken over, de bijwerkingen en gevolgen van alcohol en over wat de overheid doet om mensen van alcohol af te helpen.

Contacteer ons