Op zoek naar presentatie maken powerpoint?

   
 
 
 
presentatie maken powerpoint
 
PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken SeniorWeb.
Verder met Excel. PowerPoint 2010: een diavoorstelling maken. Met PowerPoint 2010 maakt u gemakkelijk diapresentaties. Denk aan een jaaroverzicht voor de vereniging, een presentatie van uw muntenverzameling of een fotoverslag van uw vakantie. 42, 53 stemmen. PowerPoint is een onderdeel van Office. Wij werken in deze workshop met PowerPoint 2010, onderdeel van Office 2010. Voordat u begint is het belangrijk dat u weet wat de term Lint inhoudt. Het Lint is de grote balk boven in Office-programma's' met daarop tabbladen, zoals Start of Invoegen, naar alle menu's. Een PowerPoint-diashow bestaat uit meerdere dia's' achter elkaar. De term dia doet u misschien denken aan een ouderwetse dia, maar dat wordt er niet mee bedoeld. Een dia is simpelweg één pagina met daarop elementen als.: grafieken en tabellen. In dit artikel leest u hoe u een diashow met tekst en foto's' maakt.
Powerpoint Powerpoint downloaden downloaden gratis gratis Spreekbeurten.info. Spreekbeurten.info. Powerpoint downloaden gratis Spreekbeurten.info.
Ken je presentatie zonder dat je Powerpoint gebruikt. Kijk naar je klasgenoten, niet naar het scherm. Lees de dias niet voor. Meestal weten je ouders wel hoe je een spreekbeurt moet maken met Powerpoint. Kom je er nog steeds niet uit? Hieronder zie je een filmpje wat je hierbij kan helpen. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Eten en Drinken 23. Landen en Steden 50. Spreekbeurt Engels 3. Tweede Wereldoorlog 7. Flora en Fauna van Antarctica. Kometen en Meteorieten. Grijze Roodstaart Papegaai. Olifant Kai Mook. Ratten en muizen. Eten en Drinken. De 7 wereldwonderen. Eerste bewoners Nederland. Internet en televisie. Internet der dingen. Monster van Loch Ness. Otzi de Gletsjermummie. Sluis bij Hengelo. Theo van Gogh. Baby's' in het ziekenhuis. Hart en vaatziekten. Prematuurte vroeg geboren. Syndroom van Down. Landen en Steden. Personen / Personages. Martin Luther King. Vincent van Gogh. School energiezuiniger maken. Circus Herman Renz. Doping in de sport. Geld verdienen online.
Powerpoint maken.
Waar zou een goede powerpointpresentatie aan moeten voldoen? Eerder is er al gesproken over de regels van de bestseller Seth Godin en de 10-20-30 regel van Guy Kawasaki. Mooie aanpakken, maar helaas niet voor iedereen geschikt en ook niet in alle situaties bruikbaar. Daarom zullen we in dit artikel ingaan op de vraag waaraan een powerpointpresentatie zou moeten voldoen. Er zijn in principe geen basisregels voor het maken van een powerpointpresentatie. Helaas kunnen we u dus niet vertellen hoe de perfecte powerpointpresentatie er uit dient te zien. Echter, we kunnen u wel tips en best-practises geven, zodat u deze kunt gebruiken. Waar moet u bijvoorbeeld rekening mee houden bij het maken van een powerpointpresentatie? Wat is goed om te doen en wat juist totaal niet? U leest het hier en u kunt natuurlijk ook nog een blik werpen in onze rubrieken: powerpoint cursus en design. U bent het middelpunt, niet de power point. Een fout die vaak gemaakt wordt, is dat mensen zich verschuilen achter hun powerpointpresentatie. Ze vergeten wie de boodschap over moet brengen. Degene die de boodschap over moet brengen tijdens een presentatie, is degene die presenteert!
Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie PowerPoint.
Aan de slag. Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie. Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie. PowerPoint voor Office 365 PowerPoint 2019 PowerPoint 2016 PowerPoint 2013 PowerPoint 2010 PowerPoint 2007 Meer. PowerPoint presentaties werken als diavoorstellingen. Als u boodschap of een verhaal wilt overbrengen, splitst u de informatie op in dia's. Als u een leeg canvas voor de afbeeldingen en woorden beschouwt, kunt u uw verhaal vertellen. Nieuwere versies Office 2010 Office 2007. Een thema kiezen. Wanneer u PowerPoint opent, ziet u een aantal ingebouwde thema's' en sjablonen. Een thema is een diaontwerp met bij elkaar passende kleuren, lettertypen en speciale effecten zoals schaduwen, weerspiegelingen en meer. Selecteer op het tabblad bestand op het lint de optie Nieuw en kies vervolgens een thema. PowerPoint toont een voorbeeld van het thema, met vier kleurvariaties waaruit u kunt kiezen aan de rechterkant. Klik op Maken of selecteer een kleurvariatie en klik op Maken. Meer informatie: Thema's' in PowerPoint gebruiken of maken. Een nieuwe dia invoegen. Ga naar het tabblad Start, klik op de onderste helft van Nieuwe dia en selecteer een dia-indeling. Zie: Dia's' toevoegen, opnieuw ordenen en verwijderen. De presentatie opslaan.

Contacteer ons