Meer resultaten voor presentatie maken zonder powerpoint

   
 
 
 
presentatie maken zonder powerpoint
 
Een Een Een presentatie presentatie presentatie bekijken bekijken bekijken zonder zonder zonder PowerPoint PowerPoint PowerPoint 2010 2010 2010 PowerPoint. PowerPoint. PowerPoint.
Als u deze site gebruikt, gaat u akkoord met het gebruik van cookies voor analyse, aan persoonlijke voorkeuren aangepaste inhoud en advertenties. Producten Sjablonen Invoegtoepassingen Ondersteuning. Mijn account Aanmelden. Een presentatie bekijken zonder PowerPoint 2010. IS VAN TOEPASSING OP: PowerPoint 2010, Minder.
5 tools voor een spannende presentatie Apps Software ComputerTotaal.
Door: eva-groot 08 november 2013 1000.: Bekijk alle artikelen van eva-groot. Je kunt natuurlijk een presentatie maken in PowerPoint of Keynote, maar er zijn meer mogelijkheden. Verras je baas en collega's' met deze 5 tools om handig een indrukwekkende presentatie te maken en te presenteren.
Powerpoint Powerpoint downloaden downloaden gratis gratis Spreekbeurten.info. Spreekbeurten.info. Powerpoint downloaden gratis Spreekbeurten.info.
Ken je presentatie zonder dat je Powerpoint gebruikt. Kijk naar je klasgenoten, niet naar het scherm. Lees de dias niet voor. Meestal weten je ouders wel hoe je een spreekbeurt moet maken met Powerpoint. Kom je er nog steeds niet uit? Hieronder zie je een filmpje wat je hierbij kan helpen. Geef een reactie Reactie annuleren. Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met. Mijn naam, e-mailadres en website bewaren in deze browser voor de volgende keer wanneer ik een reactie plaats. Eten en Drinken 23. Landen en Steden 50. Spreekbeurt Engels 3. Tweede Wereldoorlog 7. Flora en Fauna van Antarctica. Kometen en Meteorieten. Grijze Roodstaart Papegaai. Olifant Kai Mook. Ratten en muizen. Eten en Drinken. De 7 wereldwonderen. Eerste bewoners Nederland. Internet en televisie. Internet der dingen. Monster van Loch Ness. Otzi de Gletsjermummie. Sluis bij Hengelo. Theo van Gogh. Baby's' in het ziekenhuis. Hart en vaatziekten. Prematuurte vroeg geboren. Syndroom van Down. Landen en Steden. Personen / Personages. Martin Luther King. Vincent van Gogh. School energiezuiniger maken. Circus Herman Renz. Doping in de sport. Geld verdienen online.
Presenteren zonder PowerPoint Sprout.
Mensen staan op de verkeerde plek, met hun hoofd in het doek en zijn meer bezig met de sheets dan met het contact met hun publiek. De kern van een geslaagde presentatie zonder PowerPoint heet mindmappen. Zet je kernboodschap in het midden en bouw daar de zaken omheen die verder nog een rol spelen.
Google Presentaties: maak en bewerk presentaties online, helemaal gratis.
Misschien om twee uur? Di, 1306: uur. Meer samen doen Met Google Presentaties kan iedereen op hetzelfde moment aan dezelfde presentatie werken. Met iedereen delen Deel je presentatie met vrienden, klasgenoten, collega's' of familieleden, zodat ze je werk kunnen bekijken of bewerken en erop kunnen reageren. In realtime bewerken Wanneer iemand je presentatie bewerkt, kun je de cursor zien terwijl er wijzigingen worden aangebracht of tekst wordt gemarkeerd. Chatten en reageren Chat rechtstreeks vanuit een presentatie met anderen, of voeg een opmerking toe met en een e-mailadres als je iemand een melding wilt sturen. Nooit meer op Opslaan klikken. Al je wijzigingen worden automatisch opgeslagen terwijl je typt. Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van dezelfde presentatie te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Werkt met PowerPoint. Je kunt Microsoft PowerPoint-bestanden openen, bewerken en opslaan met de Chrome-extensie of de app. Je kunt PowerPoint-bestanden converteren naar Google-presentaties en omgekeerd. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over bestandsindelingen. Niet configureren, maar presenteren. Presenteer je verhalen snel en eenvoudig, zonder kabels en draden.
Gratis Webwijzer.nl presentatie Presentaties maken maken. de beste online programma's' Webwijzer.
Naast presentaties kun je op Emaze ook websites maken. Presentaties kunnen worden voorzien van alle soorten media, en social media widgets. Ook PowerPoint slides kunnen worden geïmporteerd uitsluitend tekst en beeld. Naast delen op internet is het mogelijk om de presentatie te downloaden in verschillende formats, zoals video en PDF. Gratis: Gratis basisaccount waarbij de presentaties openbaar zijn, en betaalde abonnementen. Met Reel kun je PowerPoint bestanden, afbeeldingen en tekstbestanden omzetten in een HTML5 presentatie. Zo'n' presentatie is zonder plugin af te spelen op computers, smartphones en tablets.
Afkicken van PowerPoint: wat zijn de alternatieven? Softonic. Softonic.
Dit gaat zó dynamisch, dat je vergeet dat je met werkvoorbereiding bezig bent. Prezi maakt presentaties prettig om te bekijken én om te maken. Hoewel je Prezi volledig gratis online gebruikt, is het ook mogelijk om speciale software voor Windows en Mac te downloaden. Zodoende maak je ook offline presentaties, maar hiervoor betaal je na de probeerversie van 30-dagen 59, per jaar ongeveer 45. Overigens zijn Prezis na het online aanmaken ook te downloaden als portable Prezi en helemaal zonder extra software en zonder internetverbinding te tonen. Het volledige pakket: LibreOffice. Zoek je niet alleen een gratis presentatiemaker, maar gewoon een compleet pakket, dan zit je bij LibreOffice goed. Het volledig kosteloze kantoorpakket is compatibel met alle bekende documentformaten en ook een PPT PowerPoint presentatie is snel gemaakt.
Powerpoint maken.
Naar mijn mening probeert bovenstaande info voor u inzichtelijk te maken welke aspecten belangrijk zijn voor een geslaagde presentatie inhoudelijk en op communicatief gebied. Dus ook al weet je WEL hoe powerpoint technisch werkt, zonder in achtneming van bovenstaande aspecten zul je niet snel een goede en duidelijke presentatie kunnen maken.
Powerpoint Powerpoint Downloaden? Downloaden? Gratis! Gratis! Begin Begin hier. hier.
Daar kun je met een microsoft account direct gebruik maken van powerpoint. Lees hier meer over op onze pagina powerpoint online. Zonder powerpoint downloaden: Prezi! Een mooie bewegende presentatie! Powerpoint is de meest bekende tool bij presentaties, maar waarschijnlijk niet voor lang meer.
Zonder Zonder Powerpoint, Powerpoint, wat wat een een verademing! verademing! The The Needs. Needs.
Datum: 27 januari 2015 12 mei 2015 door Piet Hurkmans. Zonder Powerpoint, wat een verademing! Datum: 27 januari 2015 12 mei 2015 door Piet Hurkmans. Gebruik je nog altijd Powerpoint of het inmiddels terrein winnende Prezi bij je presentaties? Hoe zou het zijn om daar helemaal mee te stoppen? Misschien niet voor altijd en in alle situaties, maar voorlopig. om jezelf de ruimte te gunnen om te ontdekken dat het anders kan? Dat je goed presenteren gewoon kunt leren en tot de ontdekking komt dat je helemaal geen Powerpoint meer nodig hebt. In deze nieuwsbrief geef ik je een aantal tips voor een 100% Powerpointfree bestaan. Natuurlijk is het flitsend die filmpjes, geluidjes en fotos die sprekers inzetten om hun lezingen of presentaties kracht bij te zetten. Er gaat echter niets boven een spreker die gewoon een goed verhaal vertelt, waarbij je als toehoorder op het puntje van je stoel zit. En ik weet niet hoe het met jullie is, maar ik verveel me binnen 5 minuten dood als iemand met bullets begint te smijten en zn powerpoint al spiekbriefje gebruikt. En ja ik geef toe, soms kun je niet om een visuele presentatie heen.

Contacteer ons