Meer resultaten voor dementie powerpoint presentatie

   
 
 
 
dementie powerpoint presentatie
 
Vormen van dementie: Alzheimer VUmc Alzheimercentrum YouTube.
Gepubliceerd op 20 jun. Dementie is een algemeen begrip voor verDe ziekte van Alzheimer is de meest voorkomende vorm van dementie. Zon 60-70% van de dementerende mensen heeft de ziekte van Alzheimer. De ziekte wordt veroorzaakt door abnormale eiwitstapeling in de hersenen met afname van hersencellen degeneratie als gevolg.
Dementie. ppt download.
Naar klembord kopiëren. Presentatie over: Dementie" Transcript van de presentatie.: 1 Dementie 2 Wat is dementie? Verzamelnaam voor een groep van ziekten met vaste kern van symptomen verschillende vormen van dementie kernsymptomen: geheugenverlies verlies van oriëntatie moeilijkheden met denken verandering van gedrag Stoornissen hangen met elkaar samen Gedragsproblemen 3 Wat is dementie?
Informatie voor scholieren en studenten Alzheimer Nederland.
Dementie.nl; een website met veel informatie over omgaan met dementie. YouTube-kanaal Alzheimer Nederland; voor filmpjes in je presentatie of bij je spreekbeurt. Alzheimer Experience; een filmpje waar je klasgenoten kunnen meemaken hoe het is om dementie of alzheimer te hebben.
Een Dementietafel organiseren Kennisplein Gehandicaptensector.
Een Dementietafel is een bijeenkomst voor familie, mantelzorgers en professionele hulpverleners van mensen met een verstandelijke beperking en dementie. In een open en vertrouwde sfeer delen zij ervaringen en kennis met elkaar over de zorg en ondersteuning van mensen met een verstandelijke beperking en dementie. Wil jij of je organisatie zelf een Dementietafel opzetten? Hieronder vind je de informatie en handvatten die je daarbij kunt gebruiken. In deze handreiking pdf vind je alles op een rij om zelf een Dementietafel te organiseren. Opzet eerste Dementietafel. Wie en hoe je uitnodigt. Wanneer de Dementietafel plaatsvindt. Wie zijn er nodig op de avond? Gastheer: de organisatie die faciliteert, die de ruimte ter beschikking stelt plus audio/visuele apparatuur. Gespreksleider /coördinator: iemand die de avond opent en begeleidt. Gastspreker: iemand die meer vertelt over thema. Vrijwilligers: zij vangen mensen op en zorgen voor koffie en thee enz. Meer over de voorbereiding lees je in de handreiking Dementietafel pdf en Voorbereiding Dementietafel doc. Meer handige informatie/producten voor het organiseren van een Dementietafel. Handreiking Organiseren van een Dementietafel pdf. Documenten voor het organiseren van een Dementietafel.: Agendapunten eerste bespreking voorbeeld doc. Draaiboek voorbeeld doc. PowerPoint presentatie voorbeeld ppt.
Trainingsmateriaal.
Op deze pagina vindt u de scholingsmaterialen die tijdens DementieNet bijeenkomsten zijn gebruikt, bijvoorbeeld PowerPoint presentaties en artikelen. Jonge mensen met dementie 05-12-2019. van der Borgh, kenmerken jonge mensen met dementie. Bolder, zorgaanbod jonge mensen met dementie. Overzicht aanbod in regio Nijmegen voor jonge mensen met dementie. Paramedische interventies 05-11-2019. Laurentzen en K. Oudere migranten met dementie 25-03-2019. Aoulad Baktit, bewustwording. van den Broeke, signalering en diagnostiek. Palliatieve zorgaspecten bij dementie 17-01-2019. Perry, advance care planning. Hensing, signalering en terminale zorg. Complexe zorgsituaties bij dementie. Jacobs, de zorgwekkende zorgmijder. Stappenplan bij onbegrepen gedrag. Gezamenlijke besluitvorming en doelbepaling. Jacobs, Sociaal Psychiatrisch Verpleegkundige. van de Pol, kaderhuisarts en docent. Dementiediagnostiek in de eerstelijn. Komen, huisarts en SO. Onbegrepen gedrag bij dementie. Jozen, verpleegkundig specialist ouderen. Oudenes, verpleegkundig consulent afdeling Geriatrie. Congressen en symposia. 21 september 2017 Kijken door de caleidoscoop. van Strien, probleemgedrag bij dementie. Presentatie GOUDmantel project.
Nieuw: MBO lesbrieven dementie met film Innovatiekring Dementie IDé.
Nieuw: MBO lesbrieven dementie met film. Familie, professionals, samenleving zijn partners Gezond en fit Fijne leefomgeving Eigen daginvulling Zo zelfstandig mogelijk Begripvolle steun. 3 februari 2014 03-02-2014. In de campagne DementieEnDan werd modern lesmateriaal over dementie ontwikkeld met illustratieve films.
Spreekbeurt Nederlands Dementie 2e klas havo Scholieren.com.
119 keer beoordeeld. Hallo allemaal, Ik ga in mijn presentatie vertellen over dementie omdat mijn eigen oma aan het dementeren is en ik er graag meer over te weten wil komen. Wat is dementie? Dementie betekent in het Latijns Demens; dat betekent letterlijk ontgeesting.

Contacteer ons