Zoeken naar powerpoint presentatie kleiner maken

   
 
 
 
powerpoint presentatie kleiner maken
 
Je PowerPoint presentatie comprimeren? Formaat verkleinen?
Door Majken op 16 mei 2018. Ik ben bezig met een powerpoint presentatie kleiner te maken, nu heb ik bovengenoemde stappen gevolgd om de powerpoint kleiner te maken en dat is gelukt! Echter wanneer ik het bestand exporteer wordt bestand in een keer enorm groot.
Presentaties comprimeren ICT-info.
Je presentatie zou nu minstens de helft kleiner moeten zijn. Installeer indien nodig de extensie.: Download de extensie van. De extensie wordt automatisch geïnstalleerd na download. Herstart OpenOffice.org Impress na installatie om de extensie actief te maken. Windows XP Microsoft Powerpoint 2003.
Fotos in grote Powerpoint-presentaties snel verkleinen Lurven.
Wanneer je die invoegt in een presentatie, verklein je hem meestal tot slechts enkele honderden pixels breed, omdat die afmeting voldoende is om de foto scherp af te beelden op een projectie of laptopscherm. Powerpoint onthoudt echter alle originele pixels en slaat in de presentatie dus de grote versie van de foto op. De foto wordt niet daadwerkelijk verkleind, maar kleiner afgebeeld.
PowerPoint presentaties kleiner maken wikiHow.
Bij het vormgeven van een presentatie kan het gebruiken van de eenvoudige standaardachtergronden in je slides het bestand kleiner maken dan bij het invoegen van gedetailleerde achtergronden. Indien het niet lukt om je PowerPoint-bestand klein genoeg te maken voor een e-mail, dan kun je het ook uploaden naar een cloudservice zoals Google Drive, waarna je een e-mail stuurt met een link naar het bestand. De ontvanger kan daarna het bestand downloaden van Google Drive. Het verminderen van de kwaliteit van je afbeeldingen merkbaar effect hebben op de algehele kwaliteit van je PowerPoint-presentaties. Een krant maken in Word. Een kalender maken in Word. Een kalender maken in Excel. Kleine letters omzetten naar hoofdletters in Excel. Visitekaartjes maken met Microsoft Word. Een achtergrond toevoegen aan een Word document. Een formele email versturen. PowerPoint omzetten naar Word.
De bestandsgrootte verkleinen Office-ondersteuning.
De bestandsgrootte verkleinen. Van toepassing op: Word voor Mac 2011 Excel voor Mac 2011 PowerPoint voor Mac 2011 Meer. Welk Office-programma gebruikt u? U kunt de bestandsgrootte verkleinen en schijfruimte besparen door afbeeldingen in uw document te comprimeren. Met de compressieopties verkleint u zowel de bestandsgrootte als de afmetingen van de afbeelding door op te geven hoe u de afbeelding wilt gebruiken.
Powerpoint presentatie verkleinen? One More Thing.
Is het mogelijk om op eenvoudige wijze fotos en/ of plaatjes in een powerpoint presentatie te verkleinen? Ik kreeg een PPT van 89 MB op CD 92 sheets die ik wil doormailen, maar liever in een kleiner formaat. Alle plaatjes eruit halen, verkleinen en er opnieuw inzetten is geen optie. 23 februari 2005 om 1842.: save as powerpoint package. 23 maart 2005 om 1321.: Het heeft niet volledig geholpen 88 naar 72 Mb, maar het is wel een handige tip, waarvoor dank! 23 maart 2005 om 1355.: Denk dat je de images moet gaan res-sizen. Wat is de resolutie van de fotos en van de powerpoint. Stem ze op elkaar af. Een image met resolutie heelveel x heelveel heeft weinig zin in een ppt van bijvoorbeeld 800600. 10 mei 2005 om 0459.: Je moet inderdaad alle plaatjes resizen, PowerPoint embed alles. Het handigste is om er een lowres pdf van te maken.
Hoe kan ik een PowerPoint-presentatie comprimeren?
PowerPoint is nuttig in het geven van presentaties voor werk, school of speciale evenementen. U kunt gebruik maken van tabellen, grafieken, foto's' video's' en audio aan uw presentatie te verbeteren met PowerPoint 2010. Hoe meer je toevoegt aan uw PowerPoint-presentatie, hoewel, hoe groter het bestand wordt.
50plusser.nl: Power point kleiner maken.
Powerpoint onthoudt echter alle originele pixels en slaat in de presentatie dus de grote versie van de foto op. De foto wordt niet daadwerkelijk verkleind, maar kleiner afgebeeld. Per foto kan dat soms enkele MBs aan overbodige data opleveren. Dat is niet nodig.
verkleinen powerpoint presentatie Grafisch ComputerTotaal.
Jou voorbeeld is wel een normale PPS 337 kB Als je een mooie en strakke presentatie gaat maken dan moet je even voor gaan zitten en pielen wink.: Anoniem 16 oktober 2004 0132.: Als je naar hotmail verstuurd, dan moet je zorgen dat de pps kleiner is dan 1 MB, want je een email met bijlage mag bij hotmail maximaal 1 MB zijn doe voor de zekerheid nog maar iets kleiner 095, MB dan heb je sowieso geen problemen.

Contacteer ons