Meer resultaten voor wat is een powerpoint presentatie

   
 
 
 
wat is een powerpoint presentatie
 
Microsoft PowerPoint Wikipedia.
Zo kan men makkelijk een gedeelte dat men al heeft gezien overslaan. Sinds PowerPoint-versie 2003 is het standaard mogelijk een presentatie zelfstartend op cd te zetten inclusief een viewer. Daardoor kan de cd op elke computer worden afgespeeld, zonder dat er PowerPoint op de computer aanwezig hoeft te zijn. Een PowerPoint-presentatie gebeurt vaak met behulp van een beamer, een projector die door een computer gestuurd wordt. April 1987: PowerPoint 1, door Forethought, Californië. Augustus 1987: Microsoft koopt het bedrijf Forethought. Mei 1988: PowerPoint 2. Mei 1990: PowerPoint 2 voor Windows. Mei 1992: PowerPoint 3 voor Windows 3.1. PowerPoint 3 voor Windows. PowerPoint 4, 7, 97, 2000, XP, 2003, 2007, 2010, 2013, 2016: onderdeel van Microsoft Office. Externe links bewerken. Microsoft Office voor Mac-website. Bronnen, noten en/of referenties. Excel OneNote Outlook PowerPoint Word. Access Project Publisher Visio Lync Sway. Entourage FrontPage InfoPath SharePoint Workspace. Versies voor Windows.: 3.0 95 97 2000 XP 2003 2007 2010 2013 2016. Versies voor Mac.: 98 2001 X 2004 2008 2011 2016. Office Online Outlook Online Office 365 Outlook.com OneDrive.
Powerpoint, wat is het en wat kan ik ermee?
In dit artikel geef ik je antwoord op de vraag; wat is PowerPoint en wat kan ik ermee? Veel mensen kennen de term PowerPoint vast en zeker, hebben er ooit wel eens van gehoord, hebben wel eens een presentatie gezien in PowerPoint of zelfs een presentatie of spreekbeurt gemaakt in PowerPoint.,
Powerpoint Alles wat je erover wilt weten.
We vertellen je wat het is, de geschiedenis en wat je ermee kan doen. Wat is powerpoint? Tom heeft ons een voorbeeld opgestuurd van zijn powerpointspreekbeurt over gezichtsbedrog. Zo ziet een powerpointpresentatie er bijvoorbeeld uit.: PowerPoint is dus een programma waarmee je dias maakt voor je presentatie of spreekbeurt.
De vijf belangrijkste PowerPoint tips.
Ik ontvang graag.: Overtuigtips Ongeldige invoer. De vijf belangrijkste PowerPoint tips. Moet u binnenkort presenteren? En begint u dan met het aanpassen van uw PowerPoint presentatie? Het maken van een PowerPoint presentatie voordat u nadenkt over wat u wilt vertellen, zorgt er automatisch voor dat uw presentatie langer duurt dan nodig. Dagelijks gebruiken onze trainers PowerPoint als ondersteuning bij lezingen en trainingen. Daarnaast hebben onze dagvoorzitters de twijfelachtige eer om sprekers aan te kondigen die zomaar 73 slides doorklikken in 20 minuten. Gestoeld op deze jarenlange ervaring van onze overtuigexperts geven wij u hier de vijf belangrijkste tips voor een goede PowerPoint presentatie. Zorg voor een knallende opening. Veel presentaties starten met een informatieve sheet met daarop de locatie en de datum. Of de presenator start met de outline van de presentatie zodat het publiek weet wat hen te wachten staat. Niet slecht maar het kan nog beter. Probeer de kernboodschap samen te vatten met een belangrijk citaat, plaatje of de actualiteit. Hierdoor zet u direct uw publiek aan het denken! Vermijd veel bulletpoints. U kent ze ongetwijfeld. De ene na de andere slide komt langs met opsommingen. En de laatste slide?
Wat is powerpoint?
U kunt namelijk gebruik maken van special effects, u kunt geluiden aanbrengen in de presentatie, mooie plaatjes en als u alles goed ingesteld heeft, gaat het allemaal vanzelf, of slechts door één klik op uw muisknop. Powerpoint is een programma wat zeer vaak ingezet wordt tijdens presentaties.
Wat is een Powerpoint-presentatie?
Doordat Powerpoint gebruik maakt van een eenduidige opmaak, kunnen mooie, strakke presentaties worden gemaakt. Een presentatie is opgebouwd uit dias. In dias zijn verschillende elementen op te nemen: zoals tekst, grafische elementen pijlen, blokken, lijnen, cirkels, grafieken en tabellen, fotos en plaatjes, video, hyperlinks, geluidsfragmenten.
Wat is een Macro Enabled PowerPoint-presentatie?
Computer Kennis Software PowerPoint Content. Wat is een Macro Enabled PowerPoint-presentatie? Een macro enabled PowerPoint-presentatie is een presentatie die macro's' gebruikt. Microsoft Office 2007 begonnen met verbeteringen van de beveiliging te implementeren om te beschermen tegen kwaadaardige bedreigingen, waaronder het aanbieden van twee bestandstypen in PowerPoint-presentaties.:
10 tips voor een goede PowerPoint presentatie Spijker en Co.
Skip to content. Onderhoud en support. Online marketing strategie. Sponsor van Bocuse dOr Nederland. Onderhoud en support. Online marketing strategie. Sponsor van Bocuse dOr Nederland. 10 tips voor een goede PowerPoint presentatie. Home Blog 10 tips voor een goede PowerPoint presentatie. Veel mensen maken PowerPoint presentaties ter ondersteuning van het verhaal dat ze willen vertellen. In de video Life after death by PowerPoint laat Don McMillan op humoristische wijze zien welke fouten gebruikers het meest maken. Wat is een goede PowerPoint presentatie? Hier geeft Spijker Co jou 10 tips om jouw PowerPoint presentatie maximaal te laten scoren bij jouw doelgroep. Opbouw PowerPoint presentatie.
Hoe maak ik ene goede powerpoint presentatie?
Het voelt als houvast voor de opbouw en structuur van je verhaal. Kan er professioneel uitzien, geeft je hierdoor wat meer zelfvertrouwen. Handige handout, na afloop van je verhaal. Leidt af van je spreekangst, want het leidt sowieso af. Waarom dan toch overal Powerpoint? De meeste mensen hebben spreekangst. Met Powerpoint hoef je het contact met je publiek niet aan te gaan. Powerpoint lijkt veilig en risico beperkend. Alles goed voorbereid denk je en onder controle. Maar het wordt dus ook niets. Geen contact, geen communicatie. Geen interactie, geen dialoog, geen spanning en emotie. Niets, behalve tijd voorbij, kans gemist. Hoe moet het dan? Presenteren zonder PowerPoint. We have met the enemy and he is PowerPoint. Citeren en parafraseren. Noten en bronvermelding. Beoordelen op betrouwbaarheid. Informatievaardigheden in opdrachten. Checklist opdrachten maken. Tips voor het maken van een verslag. Tips voor een goede presentatie.
Wat is PowerPoint? Professionele PowerPoint presentatie nodig?
PowerPoint is daarnaast een programma dat vrijwel op iedere computer ter wereld te vinden is. Dit maakt het een veelgebruikt programma en zorgt ervoor dat een presentatie werkelijk overal kan worden afgespeeld. 0 reacties op Wat is PowerPoint. Plaats een reactie Annuleren.

Contacteer ons