Resultaten voor powerpoint presentatie maken voor beginners

   
 
 
 
powerpoint presentatie maken voor beginners
 
In no-time een dijk van een Powerpoint-presentatie Frankwatching.
Dat geeft je meteen de mogelijkheid nog even contact met je publiek te hebben. Zet je presentatie als de inhoud het toelaat op Slideshare. Dat geeft mensen meteen de mogelijkheid je verhaal te delen via social media. De kracht van herhaling: zo oud als de weg naar Rome, maar het werkt nog steeds. Daad bij het woord: mijn tips vind je hierboven in een visuele samenvatting die je kunt printen en bewaren, zodat je ze erbij kunt pakken als het weer zo laat is. Zo zullen mensen zeggen: dat was nog eens een dijk van een presentatie. Foto intro met dank aan Fotolia. Credits overige illustraties artikel: Koosje Heurter. Lees meer over Content. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Content wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Contentmarketing wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Fw NieuwsAlert Ontvang direct een e-mailalert als een nieuw artikel over Storytelling wordt gepubliceerd. Aanmelden Het door u ingevulde e-mail adres is niet correct. Powerpoint Presentaties Presenteren Prezi Slides SlideShare.
Een presentatie maken met PowerPoint Antwerpen 5 UiT in Vlaanderen.
Voeg event toe. U bent hier.: Cursus of workshop. Een presentatie maken met PowerPoint. Cursus of workshop Computer en techniek. PowerPoint is een computerprogramma om presentaties te maken. Stap voor stap leer je dit programma kennen. Je leert onder andere fotocollages en presentaties maken.
PowerPoint Cursussen Rotterdam, Utrecht, Amsterdam, Zwolle.
Alle PowerPoint cursussen bieden we ook aan als maatwerk en incompany. Cursus PowerPoint Basis OLC. Hoe maak je een krachtige PowerPoint? In deze cursus leer je hoe je beeld en tekst verwerkt tot een overtuigende presentatie. Daarmee maak je een betoog veel krachtiger. Deze cursus vindt plaats in het OLC, een ontspannen omgeving waarin je leert in je eigen tempo. 1 jaar online toegang. Bekijk deze cursus. Cursus PowerPoint Gevorderd OLC. Wil je meer dan standaard PowerPoint-presentaties maken? Ga een stap verder en leer hoe je je presentaties professioneler en overtuigender maakt. Aandacht voor de opmaak van dias, het beheer van bestanden en diamodellen.
Home KNMP.nl.
Veilige principes als handvatten voor samenwerkingsafspraken. Visie en achtergronddocument Kwetsbare Groepen. Toekomstvisie Farmaceutische Patiƫntenzorg 2020. Animation Your pharmacist in 2020. Geneesmiddelen in beweging. Doseringsadviezen bij dialyse. Handleiding Medicatiebewaking Nierfunctiewaarden. Presentatie Verminderde nierfunctie en de apotheek. 070 373 73 73. Standaarden voor Zelfzorg.
powerpointpresentatie Zoeken Leermiddelen KlasCement.
Laatst aangepast op 22.03.2018. Met behulp van deze bundel kan je je leerlingen kennis laten maken met PowerPoint. De leerlingen maken een presentatie over een dier. Hierdoor leren ze stap voor stap hoe ze met PowerPoint moeten werken.: Nieuwe dia's' toevoegen.,
Gratis Cursus PowerPoint Beginners Gratis Cursus.
Met deze gratis cursus PowerPoint voor beginners leer je de basisbeginselen en kun je aan de slag met je eigen presentaties. PowerPoint komt goed van pas als je een presentatie moet houden. Vaak is dat in een zakelijke omgeving. Maar ook op school wordt veel van PowerPoint gebruikgemaakt. En PowerPoint kun je ook gebruiken om bijvoorbeeld mooi opgemaakte presentaties van je vakantiefotos of zelfs cursussen van de maken.
Powerpoint downloaden gratis Spreekbeurten.info. Powerpoint downloaden gratis Spreekbeurten.info.
Ken je presentatie zonder dat je Powerpoint gebruikt. Kijk naar je klasgenoten, niet naar het scherm. Lees de dias niet voor. Meestal weten je ouders wel hoe je een spreekbeurt moet maken met Powerpoint. Kom je er nog steeds niet uit?
PowerPoint Spreekbeurt AlleSpreekbeurten.nl.
Een spreekbeurt in PowerPoint wordt steeds populairder omdat steeds meer klaslokalen een beamer of smartboard hebben. Lees verder voor tips en vergeet niet heel deze pagina te lezen onderin staat nog een filmpje dat jouw moet kunnen helpen om helemaal zelf een spreekbeurt in PowerPoint te maken! Zoek eerst uit of jullie een beamer of smartboard hebben in de klas.Is dat zo? Prima, dan kan jij een moderne presentatie geven!
Een presentatie maken met Microsoft PowerPoint 2003.
Een presentatie maken met Microsoft PowerPoint 2003. Je hebt ze natuurlijk ook wel eens gezien, PowerPoint presentaties en diashows die daarmee gemaakt zijn. Er zijn heel wat pps'jes' in omloop, in alle varianten, dus voor elk wat wils. Ze zijn niet allemaal even mooi en vaak lijken ze ook erg op elkaar, maar een enkele keer kom je ware kunstwerkjes tegen. H et leuke van PowerPoint presentaties is dat je ze gemakkelijk zelf kunt maken!
Google Presentaties: maak en bewerk presentaties online, helemaal gratis.
Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van dezelfde presentatie te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Werkt met PowerPoint. Je kunt Microsoft PowerPoint-bestanden openen, bewerken en opslaan met de Chrome-extensie of de app. Je kunt PowerPoint-bestanden converteren naar Google-presentaties en omgekeerd. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over bestandsindelingen. Niet configureren, maar presenteren. Presenteer je verhalen snel en eenvoudig, zonder kabels en draden. Google Presentaties ondersteunt presenteren via Chromecast en in Hangouts en AirPlay. De app downloaden. Presentaties voor Android downloaden.
Cursus Cursus Microsoft Microsoft PowerPoint PowerPoint volgen volgen Computrain. Computrain ICT Trainingen en Cursussen.
Een Microsoft PowerPoint cursus voor beginners, gevorderden of experts. Een mooie en overtuigende presentatie maken met Microsoft PowerPoint? Na een cursus op jouw niveau ken jij alle mogelijkheden van het programma. Kies voor PowerPoint Basis, PowerPoint Advanced of PowerPoint Expert.

Contacteer ons