Resultaten voor powerpoint presentatie maken

   
 
 
 
powerpoint presentatie maken
 
PowerPoint Tips Tricks: Mijn 7 meest gebruikte handige tips in PowerPoint 2016 RapidCircle.
Bij mij meestal de slide die ik wil gebruiken als basis voor de volgende slide. Ik begin bijna altijd op basis van de vorige slide, zodat ik zeker weet dat de opmaak hetzelfde blijft, en ik kan er zo voor zorgen dat de afbeeldingen steeds ongeveer even groot zijn. CTRL pijl omhoog/omlaag Slide verplaatsen. Vaak verplaats ik slides in een andere volgorde tijdens het maken. Bijvoorbeeld om het verhaal beter te laten lopen. Maar ook om een eerdere slide die ik gekopieerd heb via CTRL D te verplaatsen naar de juiste plek om verder te werken. CTRL SHIFT pijl omhoog/omlaag Slides selecteren. Met deze combinatie is het heel eenvoudig een aantal slides te selecteren, om die vervolgens via CTRL D te dubliceren, of door CTRL pijl omhoog/omlaag te verplaatsten door het slide deck. Overzicht via secties. Meestal behandel ik tijdens een presentatie verschillende onderdelen, soms samen met collegas. Uiteraard maak ik dan in de PowerPoint een agenda-slide die steeds terugkomt.
Een presentatie maken in PowerPoint 1UUR.NU.
Een presentatie maken in PowerPoint. Home Kennisbank Een presentatie maken in PowerPoint. Met PowerPoint op uw PC, Mac of mobiel apparaat, kunt u het volgende doen.: Volledig nieuwe presentaties of een sjabloon maken. Tekst, afbeeldingen, illustraties en videos toevoegen. Een professioneel ontwerp selecteren met PowerPoint Designer.
Een spreekbeurt binnenkort? Zo kom je alles te weten over Powerpoint!
Powerpoint lessen voor kinderen. Meester Peter heeft tien handige lessen op Youtube gezet waarmee kinderen leren hoe ze een mooie Powerpoint presentatie maken. Hoe je bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan je Powerpoint toevoegt. Ook laat meester Peter je zien hoe je een HTML-code aan je Powerpoint toevoegt en ook kom je te weten hoe je overgangen maakt van de ene dia naar de andere dia.
11 handige tips voor jouw next-level Powerpoint Bram Peulers.
Hopelijk heb ik je met deze tips op weg geholpen met maken van jouw eerstvolgende presentatie. Heb je hulp nodig bij het maken van een Powerpoint, dan kan ik je daarbij helpen. Neem gerust contact op om de mogelijkheden te bespreken.
Een presentatie maken in PowerPoint PowerPoint.
Meer informatie Artikel. Volgende: Inleiding tot PowerPoint. Een presentatie maken in PowerPoint. Met PowerPoint op uw pc, Mac of mobiele apparaat kunt u.: Volledig nieuwe presentaties of een sjabloon maken. Tekst, afbeeldingen, illustraties en video's' toevoegen. Een professioneel ontwerp selecteren met PowerPoint Designer.
Google Presentaties: maak en bewerk presentaties online, helemaal gratis.
Je kunt zelfs de revisiegeschiedenis gebruiken om oude versies van dezelfde presentatie te bekijken, gesorteerd op datum en degene die de wijziging heeft aangebracht. Werkt met PowerPoint. Je kunt Microsoft PowerPoint-bestanden openen, bewerken en opslaan met de Chrome-extensie of de app. Je kunt PowerPoint-bestanden converteren naar Google-presentaties en omgekeerd. Je hoeft je nooit meer zorgen te maken over bestandsindelingen. Niet configureren, maar presenteren. Presenteer je verhalen snel en eenvoudig, zonder kabels en draden. Google Presentaties ondersteunt presenteren via Chromecast en in Hangouts en AirPlay. De app downloaden. Presentaties voor Android downloaden. Presentaties voor iPhone en iPad downloaden. Google Presentaties downloaden. Ga nu aan de slag. Google Presentaties is altijd klaar voor gebruik. Maak een presentatie in je browser of download de app voor je mobiele apparaat.
Een presentatie maken in PowerPoint PowerPoint.
Een presentatie maken in PowerPoint. Met PowerPoint op uw pc, Mac of mobiele apparaat kunt u.: Volledig nieuwe presentaties of een sjabloon maken. Tekst, afbeeldingen, illustraties en video's' toevoegen. Een professioneel ontwerp selecteren met PowerPoint Designer. Overgangen, animaties en beweging toevoegen.
Een spreekbeurt binnenkort? Zo kom je alles te weten over Powerpoint!
Meester Peter heeft tien handige lessen op Youtube gezet waarmee kinderen leren hoe ze een mooie Powerpoint presentatie maken. Hoe je bijvoorbeeld een nieuwe pagina aan je Powerpoint toevoegt. Ook laat meester Peter je zien hoe je een HTML-code aan je Powerpoint toevoegt en ook kom je te weten hoe je overgangen maakt van de ene dia naar de andere dia.
Een goede powerpointpresentatie maak je zo Ikgastarten.
Hoewel je een presentatie altijd goed moet voorbereiden, hangt de kwaliteit doorgaans niet af van de opbouw van de slides. Denk zelf maar eens terug aan de meest begenadigde sprekers die je hebt zien spreken, bijvoorbeeld tijdens het kijken naar een TED Talk.
OfficeGrip Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie OfficeGrip.
De weergave Diavoorstelling afsluiten U kunt de weergave Diavoorstelling op elk moment afsluiten door op Esc te drukken. Afbeeldingen toevoegen in powerpoint Basistaken PowerPoint-presentatie Basistaken voor het maken van een PowerPoint-presentatie Een thema kiezen in PowerPoint het maken van een PowerPoint-presentatie hoe gebruik ik powerpoint hoe werkt powerpoint hulp bij powerpoint problemen hulp bij vragen over powerpoint nieuwe dia invoegen in powerpoint powerpoint vragen PowerPoint-presentatie presentatie opslaan in powerpoint Tekst opmaken in Powerpoint Tekst toevoegen in powerpoint vragen bij powerpoint problemen.
In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken Apps Software ComputerTotaal.
Feature Friday Top 5 gadgets van het Mobile World Congress. Feature Friday: Aapjes kijken met de Seagate Wireless. Keuzehulp virtual reality headset. Vergelijk op Kieskeurig. In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken. In 14 stappen professionele PowerPoint-presentaties maken. Door: kees-krick 19 februari 2015 0905.: Bekijk alle artikelen van kees-krick. Succesvol presenteren begint met het maken van een goede presentatie. Daar gaat het helaas nogal eens mis. Filmpjes die niet afspelen omdat er geen internet is, lappen tekst en overmatig gebruik van effecten en animaties die het publiek afleiden. Hoe het wel moet laten we zien in dit artikel. Tip 01: Nieuwe presentatie. Zodra je PowerPoint start, kun je kiezen voor een van de meegeleverde sjablonen, maar het is veel leuker om je presentatie helemaal zelf vanaf de grond op te bouwen. Vanuit een leeg doek maak je sneller een professioneel ogende presentatie. Sjablonen zien er fraai uit, maar je hebt er vaak meer werk aan om onnodige opsmuk eruit te halen en de lay-out naar wens aan te passen.

Contacteer ons