Zoeken naar cursus stemgebruik

   
 
 
 
cursus stemgebruik
 
Elizabeth Ebbink Stemtraining.
Onder haar opdrachtgevers waren: ABN AMRO en ING de commandanten van de brandweer, de KNGFmet honden, KPMG, de academici van het Erasmus MC, EHBO instructeurs, toneelgezelschap Werktuig, Mediation opleiding ADR, en ook de landelijke secretaressendag en de Amsterdamse mantelzorgersdag. Hieruit blijkt dat stemgebruik voor iedereen belangrijk, zinvol en interessant is.
Stemtraining op maat Workshop stemgebruik.
Wil je een workshop op maat aanvragen over stemgebruik / stemtraining? Dat kan bij Universal Voice Institute. Zoek je een stemtraining met een specifiek onderwerp voor je koor, conservatoriumstudenten, vocaal ensemble, logopediepraktijk, bedrijf openbare sprekers, onderwijsinstelling voor docenten over goed stemgebruik of anders?
Stemanalyse en stemgebruik Media AcademieMedia Academie. Stemanalyse en stemgebruik Media Academie.
Home / Trainingen / presentatie mediatraining / Stemanalyse en stemgebruik. Er worden hoge eisen gesteld aan het stemgebruik van een presentator of verslaggever. Niet alleen moet de uitspraak verzorgd zijn, ook moet de stem prettig zijn om naar te luisteren en een eigen sound hebben.
stemgebruik Archives Speechen.nl.
Vrijwel alle goede speeches zijn zorgvuldig voorbereid. Het is een vak dat iedereen kan leren. Dit bericht werd geplaatst in Presentatie helppagina's' Presentatie-columns en getagged met coaching, individueel, Spreekangst, stemgebruik op 12 maart 2013 door admin. Lees ervaringen met Speechen.nl op Springest.
Cursus Stemgebruik CareFormation. Cursus Stemgebruik CareFormation.
In deze cursus zal Liza Vingerling haar cursisten met informatie en oefeningen leren hoe ze stemklachten kunnen herkennen en hoe ze stemklachten kunnen voorkomen. De cursus is erop gericht de cursisten handvatten te geven voor een beter stemgebruik tijdens hun dagelijkse werkzaamheden.

Contacteer ons